Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Arbitrul pensiilor va autoriza un fond de pensii facultative administrat de Asirom-Concordia

Arbitrul pensiilor va autoriza un fond de pensii facultative administrat de Asirom-Concordia

Arbitrul pensiilor private va autoriza fondul de pensii facultative Concordia Moderat, in perioada imediat urmatoare, dupa ce a avizat prospectul fondului, care ar urma sa fie al noualea de pe piata, dupa Raiffeisen Acumulare, care a fost autorizat recent, potrivit datelor publicate de CSSPP.Fondul Concordia Moderat va fi administrat de Asirom-Concordia Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative SA, iar Raiffeisen Acumulare va fi gestionat de Raiffeisen Asset Management (RAM).  


Concordia Moderat este al noualea fond de pensii facultative (pilonul III) dupa Raiffeisen Acumulare, ING Clasic, ING Optim, AZT Moderato, AZT Vivace, Pensia Mea, BCR Prudent si OTP Strateg.


In prezent, sunt active pe piata pensiilor private facultative (pilonul III) sapte fonduri: ZT Moderato si AZT Vivace (administrate de Allianz-Tiriac Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Facultative), BCR Prudent (administrat de BCR Asigurari de Viata), ING Clasic si ING Optim (administrate de ING Asigurari de Viata), Pensia Mea (administrat de Aviva Asigurari de Viata) si OTP Strateg (administrat de OTP Garancia Asigurari).


Presedintele CSSPP, Mircea Oancea, declarase la inceputul lunii ca pana la sfarsitul acestui an vor fi active inca patru fonduri de pensii facultative, urmand ca numarul acestora sa ajunga la 11.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1008 ori