Misu Negritoiu, seful ING Bank Romania, preda stafeta in septembrie. Cine ii ia locul

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 15:45
1989 citiri
Misu Negritoiu, seful ING Bank Romania, preda stafeta in septembrie. Cine ii ia locul

ING Bank Romania va avea un nou CEO incepand cu 1 septembrie 2012, pe Michal Szczurek, iar Misu Negritoiu va prelua functia de chairman al bancii.

Michal Szczurek are 41 de ani si o cariera de aproape 20 de ani in cadrul ING. El este de origine poloneza si a avut un rol semnificativ in crearea celui mai mare fond de pensii din Polonia, apoi, trecand in arena bancara, a restructurat cu succes divizia de Retail Banking din cadrul ING Bank Slaski, iar in ultimii trei ani a condus divizia de Retail Banking a TMB Thailanda, una dintre cele mai mari banci de retail thailandeze, unde ING este actionar.

Misu Negritoiu va continua sa sprijine activitatile si organizatia din Romania prin noul sau rol ne-executiv de chairman al ING Bank Romania.

Misu Negritoiu, in varsta de 62 de ani, s-a alaturat ING Bank in mai 1997. In august 2006 a fost numit director general al ING Bank si CEO Wholesale Banking, iar ulterior, in ianuarie 2010, a devenit CEO al ING Bank Romania.

"Las conducerea bancii pe maini bune. Michal Szczurek este un lider tanar remarcabil, care aduce cu sine o experienta valoaroasa exact in ariile pe care ING intentioneaza sa se concentreze in urmatorii ani: retail, IMM-uri si servicii bancare electronice. Sunt sigur ca Michal se va integra usor in echipa si ca va continua sa obtina rezultatele extraordinare cu care ne-am obisnuit" a declarat Misu Negritoiu.

ING Bank este prezenta pe piata romanesaca din 1994 si pana in prezent are 207 unitati bancare pentru companii si persoane fizice.

#ING Bank management, #ING Bank Romania CEO, #ING Bank CEO nou , #Management