Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Toolbox, despre comunicarea online

Toolbox, despre comunicarea online

Hotelul Howard Johnson din Bucuresti va gazdui, pe 16 octombrie, prima editie a Toolbox | Online Communication, eveniment ce va aduna atat practicieni din relatii publice, jurnalisti de top, specialisti in domeniul online cat si bloggeri experimentati, informeaza un comunicat de presa remis Bloombiz.

Printre temele prezentarilor si workshopurilor se numara integrarea componentei de media online in campanile de PR si marketing, strategiile de new media, cunoasterea publicurilor moderne precum si influenta blogurilor si a publicurilor lor.

Invitat special in cadrul evenimentului este Giani Catalfano, CEO Pleon Italia. Acesta va sustine un seminar in care va incerca sa clarifice atat concepte noi precum Consumer Generated Content sau Consumer Generated Media, cat si relatia dintre jurnalistii online si practicienii PR. Interesul lui Gianni pentru comunicarea strategica s-a indreptat si spre zona social media, in jurul careia si-a dezvoltat mai multe competente, devenind lector in domeniu atat in Italia, cat si in strainantate.

Participantii la Toolbox | Online Communication vor beneficia de informatii noi privind rolul comunicarii online, instrumentele folosite in acest mediu, dezvoltarea capacitatii de a crea strategii de PR in new media pentru diferite tipuri de public, descoperirea modului in care se poate combina comunicare online cu cea traditionala, masurarea impactului media online.

"Intr-o lume in care tehnologia nu mai este o simpla alegere, ci o necesitate pentru domeniul comunicarii, Toolbox | Online Communication isi propune sa accentueze rolul comunicarii online in eficientizarea campaniilor de marketing si PR. Fara o strategie in online media, blogging sau social networking, companiile risca sa piarda categorii importante de public. Evenimentul va pune in discutie tocmai aceste aspecte ale noilor forme de comunicare si va incerca sa prezinte motivele pentru care companiile ar trebui sa fie mai deschise la noile tendinte."- Dana Dumitrescu- Managing Partner Evensys Consult.

Evenimentul face parte din platforma Toolbox. Aceasta reprezinta un nou concept de conferinte lansat de Evensys, care combina in mod creativ prelegeri, dezbateri, studii de caz, cercetari si workshop-uri in evenimente de o zi dedicate comunitatii de marketing si comunicare din Romania.

Bloombiz

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1273 ori