Solutii pentru a schimba locuinta veche cu una noua

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 19:28
2106 citiri
Solutii pentru a schimba locuinta veche cu una noua

"Prin intermediul agentiilor cu care lucram, ajutam proprietarii sa-si vanda locuinta veche, iar banii incasati se constituie avans pentru proprietatea noua. Diferenta de pret se plateste in rate la dezvoltator pe 8-10 ani", a declarat pentru 3idei Florina Zainescu, PR Manager Impact Developer.

Potrivit consultantului imobiliar, acest program poate fi accesat de catre cei care au deja in proprietate o locuinta veche si isi doresc sa o schimbe cu una noua.

Marele avantaj este ca diferenta de pret dintre locuintele vechi si cele noi este mult mai mica decat in trecut iar ratele vor fi mai mici.

De exemplu, o garsoniera, cu loc de parcare inclus costa 61.149 euro, iar un apartament cu doua camere si loc de parcare inclus ajunge la aproximativ 72.000 de euro, cu TVA inclus.

Te muti in noua casa si dupa 6 luni incepi sa platesti

"Cei care dispun de un avans minim de contravaloarea unei masini, pot alege sa se mute in noua casa, urmand ca, dupa 6 luni sa decida cum vor plati transele urmatoare", a declarat pentru 3idei Florina Zainescu.

Aceasta a precizat ca cei care se razgandesc intre timp si nu-si mai doresc apartamentul, vor pierde avansul, acesta constituindu-se ca si chirie.

Vezi video pe 3idei.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#agentii, #apartament, #dezvoltatori, #locuinte, #proprietate, #rate , #stiri Impact