Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Si trainerii merg la cursuri!

Si trainerii merg la cursuri!
Toti cei care doresc sa dezvolte o cariera in training au acum oportunitatea de a gasi raspunsuri la aceste nevoi in cursul Train of Trainers .Cursul Train of Trainers (Formare Formatori) este organizat de Atlas Consel Training Services in perioada 17 - 20 aprilie 2006 + 1 zi de Follow-up dupa 4 saptamini.

Pina nu cu mult timp in urma trainer si training erau un fel de expresii exotice si aproape necunoscute in Romania, cu exceptia companiilor multinationale. Cind spuneam in anii "97-"98 ca facem training multa lume se uita lung la noi si A"traduceauA" acest cuvint cu ceva care le era mai la indemina: A"aA sunteti profesori sau lectoriA". Apoi s-a gasit un echivalent care incearca sa lamureasca lucrurile un pic: formare continua iar trainerul este, pe romaneste, un formator. Astazi formarea profesionala continua a angajatilor este inteleasa ca o necesitate pentru afacerile care doresc sa creasca si sa reziste in timp si profesia de trainer sau formator este din ce in ce mai cautata.

Noi credem ca succesul in efortul de instruire si indrumare a adultilor este dat de intelepciunea de a gasi un echilibru intre atitudine (credibilitate) si tehnica (abilitati, metodologie). De aceea programul nostru pune impreuna filozofia profesiei de trainer cu asumarea consecintelor/rezultatelor imediate pe care participantii la curs le vor obtine in 'viata reala'.

Programul Train of Trainers (Formare Formatori) isi propune sa dezvolte un set de cunostinte si abilitati pentru: analiza nevoilor de instruire, stabilirea obiectivelor de training, conceperea, planificarea si realizarea unei structuri de program de training, facilitarea grupului de cursanti, evaluarea impactului programului de training. In acelasi timp, el activeaza instrumentele de comunicare ale participantilor si ii stimuleaza sa-si asume si sa dezvolte tehnici de prezentare si facilitare de mare impact in interactiunea cu grupul de cursanti. Un accent deosebit se pune pe 'slefuirea' atitudinii participantilor si asumarea responsabilitatii de feedback a viitorilor traineri.

Cui i se adreseaza:
- Celor care doresc sa inceapa o cariera in training
- Trainerilor din companii care vor sa afle metode si tehnici noi
- Celor care vor sa « verifice » ceea ce stiu si felul in care fac training
- Managerilor, supervisorilor, team-leader-ilor si tuturor celor care au in subordine o echipa pe care o formeaza si coordoneaza.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.

Ti-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1104 ori