Premii pentru cele mai performante produse

Vineri, 07 Octombrie 2005, ora 02:15
1008 citiri

Cele mai performante si inovatoare 30 de produse expuse in perioada 4-8 octombrie la Targul International Tehnic Bucuresti (TIB) 2005 au fost ieri premiate. Cele 78 de exponate inscrise in concurs au fost evaluate de catre o comisie care au urmarit, in cazul fiecarui produs in parte, noutatea tehnica, gradul tehnologic, performantele, impactul de piata, designul, protectia mediului si compatibilitatea acestuia cu standardele internationale.

Dintre cele 30 de produse premiate ieri la TIB amintim corpurile de iluminat de siguranta tip permanent, precum si cele de iluminat stradal, aparatul de sudura cu invertor, robotul de sudura si manipulare si masina de taiat cu jet de apa.

Cu aceasta ocazie au mai fost acordate participantilor la TIB diplome de excelenta si diverse premii speciale pentru originalitatea prezentarii, designul standului sau pentru debut. La cea de-a 31-a editie a Targului, mai mult de jumatate dintre expozanti sunt din strainatate, numarul total al firmelor participante depasind in acest an 1.100. TIB este atestat UFI si inclus in randul celor mai importante targuri tehnice ale lumii.

Dana Banzea

Curentul