Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Premiera in imobiliare: ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania

Premiera in imobiliare: ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania

ImoSfera, primul targ imobiliar virtual din Romania, se desfasoara exclusiv online in saptamana 21 iunie - 27 iunie, pe o platforma dezvoltata de www.imobiliare.ro care poate fi accesata la adresa www.imosfera.ro.

Pe lista finala a primei editii figureaza 32 de expozanti, in majoritate dezvoltatori imobiliari, care prezinta 32 de ansambluri rezidentiale din 8 orase mari ale Romaniei, respectiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, Ploiesti, Bacau si Timisoara.


Avantajul conceptului este dublu: expozantul beneficiaza de un mod de promovare inedit cu o certa valoare adaugata, ceea ce ii permite sa obtina o expunere ridicata la costuri avantajoase, iar vizitatorul poate avea un acces facil la ofertele prezentate, indiferent de locul in care se afla, singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca fiind conexiunea la internet.


Dincolo de platforma in sine, ImoSfera aduce si alte elemente noi care subliniaza ideea de eficienta a mediului online: este primul targ imobiliar care beneficiaza de o platforma de chat adaptata, respectiv de posibilitatea de a masura in timp real indicatori cantitativi si calitativi specifici: numar vizitatori stand, perioada petrecuta in stand, timp vizualizare materiale promotionale, timp petrecut in conversatie, numar contacte directe.


In plus, toate conversatiile sunt salvate in arhiva, impreuna cu datele de contact si preferintele vizitatorului.


"Desi la inceput parea sa aiba toate ingredientele unui proiect fantezist, sa nu uitam ca in Romania exista aproape 8 milioane de utilizatori de internet, multi dintre ei fiind relativ tineri si cu o nevoie imobiliara pronuntata, ImoSfera s-a concretizat intr-un proiect inovator si practic - datorita mediului online in care se desfasoara care garanteaza un acces facil.


Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte in cadrul ImoSfera se numara: Adama, Impact, Gabi's Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Imobiliare, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Rosu, Arh Ventures, Selina Invest si Mega Constructii.


De asemenea, agentiile Grup de Lux din Cluj-Napoca, Inedit imobiliare din Brasov, respectiv Apulum 94 si Green Angels din Bucuresti vor expune proiecte rezidentiale la prima editie a targului virtual. Ne bucura reactia pozitiva a expozantilor si mai ales faptul ca au inteles sa vina cu oferte atractive pe toata perioada targului", explica Adrian Erimescu, organizatorul proiectului.


De altfel, in ImoSfera pot fi gasite oferte interesante: case si vile finisate de la 700 euro/mp, sau la rosu la preturi de 380 euro/mp, respectiv vile cu preturi de pana in 100.000 de euro; terenuri cu preturi pornind de la 8 euro/mp; reduceri de pana la 16.000 de euro la apartamente; finantari avantajoase cu avansuri care pornesc de la doar 8.500 de euro pentru garsoniere si urca pana la 15.500 euro pentru apartamentele cu trei camere; curte, loc de parcare sau garaj sau chiar boxe ca bonusuri.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2114 ori