Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Portofoliul Impact: 82,4 milioane euro

Portofoliul Impact: 82,4 milioane euro
Compania Impact din Bucuresti are un portofoliu imobiliar de 82,4 milioane euro, iar daca cele 13 proprietati, unele aflate in executie, ar fi finalizate, valoarea de piata a imobilelor s-ar ridica la 536,5 milioane euro, potrivit unei evaluari realizata de firma DTZ Echinox Consulting.Cele 13 proprietati evaluate sunt casele si terenurile din opt cartiere rezidentiale (amplasate in municipiile Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Oradea) si alte cinci proprietati comerciale, industriale si rezidentiale.
DTZ Echinox Consulting apreciaza ca cele 13 proprietati valorau in luna aprilie 82,4 milioane euro. Evaluarea a luat in calcul un pret mediu de vanzare raportat la numarul ridicat de locuinte dezvoltate de Impact, pentru care cererea este ridicata, potrivit reprezentantilor Impact.

Compania de constructii si dezvoltare imobiliara a solicitat DTZ Echinox Consulting o evaluare a portofoliului pentru stabilirea valorii nete a activelor proprii (Net Asset Value), un instrument utilizat catre investitorii imobiliari.

Impact si-a propus pentru acest an sa majoreze profitul companiei de patru ori, la 44 milioane de lei, si sa obtina un avans al veniturilor cu 15%, la 201,7 milioane de lei, odata cu cresterea numarului de proiecte disponibile pe piata.
Profitul companiei a scazut anul trecut cu 43%, la 10,7 milioane de lei, in timp ce veniturile au urcat cu aproape 50%, la 176 milioane lei.

Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 758 ori