O firma din Ploiesti cere insolventa Impact Bucuresti

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 22:56
1722 citiri
O firma din Ploiesti cere insolventa Impact Bucuresti

Firma Romconstruct SA din Ploiesti cere insolventa dezvoltatorului imobiliar Impact Bucuresti (IMP), pentru o presupusa datorie de 589.450 lei, creanta despre care Impact sustine ca nu exista, potrivit unui comunicat transmis joi Bursei de Valori Bucuresti.

"In 2007 s-a incheiat un contract intre Impact si Romconstruct SA Ploiesti, Impact achitandu-si toate obligatiile financiare datorate fata de respectivul partener contractual.

Ulterior, fostul partener contractual a formulat impotriva societatii noastre o cerere de deschidere a procedurii insolventei pentru o pretinsa datorie a societatii noastre", explica reprezentantii Impact.

"Cererea de deschidere a procedurii este vadit neintemeiata (fiind mai degraba o incercare de santaj) din moment ce, pe de-o parte, cel pagubit este chiar Impact, care detine titluri executorii impotriva acestei societati comerciale, in valoare de 987.000 lei (...)", spun reprezentantii dezvoltatorului imobiliar.

De asemenea, in comunicat se mai arata ca Impact a dat in judecata firma in cauza, in octombrie 2008, care si-a incalcat contractele incheiate, aducandu-i penalitati contractuale de 14,8 milioane lei.

Astfel, Impact Bucuresti urmeaza sa conteste in instanta cererea de insolventa deschisa de Romconstruct, tinand cont de circumstantele prezentate. 

#insolventa, #impact, #dezvoltator imobiliar , #stiri Impact

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Unul dintre cei mai importanți angajatori din țară dă afară 10% din muncitori. Cum justifică decizia compania cu peste 12.000 de angajați
  2. Planificarea financiară pentru o familie tânără: cum se face și ce priorități ar trebui să ai
  3. Navigând în lumea bancară: cum să alegi banca potrivită pentru nevoile tale?