Modernizarea Aeroportului Otopeni ar genera aproape 6.000 de locuri noi de munca

Joi, 23 Iulie 2009, ora 09:47
3146 citiri
Modernizarea Aeroportului Otopeni ar genera aproape 6.000 de locuri noi de munca

Guvernul a aprobat miercuri indicatorii tehnico-economici reactualizati pentru proiectul de modernizare a Aeroportului Otopeni, realizarea lucrarilor urmand ca duca la infiintarea a aproape 6.000 de locuri de munca, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, potrivit NewsIn.

"Scopul actului normativ adoptat este acela de a reglementa conditiile de continuare si finantare a obiectivului de investitii, corelate cu actualizarea indicatorilor tehnico-economici.

Sursele de finantare vor fi asigurate din sursele proprii ale companiei si din credite bancare externe si interne", a declarat Muntean.

Purtatorul de cuvant a spus ca dezvoltarea aeroportului va avea si un important impact social, deoarece se estimeaza ca vor fi create 5.850 de locuri de munca, atat pe perioada derularii programului de investitii, cat si ulterior.

Alte trei hotarari de Guvern adoptate miercuri vizeaza obiectivele de investitii privind realizarea podului rutier al Canalului Dunare-Marea Neagra, digul din Portul Constanta si reabilitarea drumului judetean Deva-Oradea. 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#modernizare, # otopeni, # locuri munca , #stiri Impact