Locuintele "de criza" vor fi mici si ieftine. Cum comentati?

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 12:27
2745 citiri
Locuintele "de criza" vor fi mici si ieftine. Cum comentati?

Apartamentele aflate in prezent in stadiul de proiectare vor fi "locuinte de criza", cu preturi mici, suprafete din ce in ce mai reduse si construite cu materiale si tehnologii de slaba calitate, apreciaza principalul actionar al dezvoltatorului Impact Developer & Contractor (IMP), Dan Ioan Popp.

"Stocul actual de locuinte facute cu cele mai bune tehnologii si materiale ce caracterizau varful pietei acum un an este in scadere. Totodata, mutarea accentului pe preturi mici, neverosimil de mici, determina ca materialele si tehnologiile utilizate la noile constructii sa fie slabe calitativ, precum si suprafetele sa devina din ce in ce mai mici. Viitoarele locuinte, care se afla acum in proiectare, sunt adevaratele locuinte de criza", a declarat, intr-un comunicat, Dan Ioan Popp, totodata presedintele si directorul general al companiei, informeaza Mediafax.

Popp le recomanda celor care respecta conditiile pentru programul guvernamental de garantare a creditelor imobiliare "Prima Casa" sa se inscrie in perioada imediat urmatoare, pentru ca in 6-18 luni este posibil ca accesul la proiect sa fie mai dificil.

"Cine poate, ar trebui sa profite de conditiile actuale impuse de banci, conditii ce pot deveni mai restrictive in viitor", sustine Popp.

Impact participa la un targ imobiliar cu mai multe oferte pe care le considera adaptate actualului context economic. Una dintre facilitati este achizitionarea unui apartament de doua camere cu un avans de 2.750 euro si rezervarea unitatii timp de 90 de zile, pana la finalizarea dosarului bancar.

In cazul unui refuz din partea bancii sau daca ansamblul imobiliar nu se potriveste asteptarilor, clientul primeste integral toti banii inapoi, potrivit companiei.

Totodata, dezvoltatorul propune si "discountul de grup" pentru proiectul Greenfield, din nordul Bucurestiului, prin care mai multi prieteni care se hotarasc sa cumpere in acelasi bloc obtin reduceri de pret si posibilitatea amenajarii propriei scari de bloc.

#casa, #greenfield, #impact, #locuinte, #prima, #proiect, #reduceri , #stiri Impact

Curs valutar

1 EUR = 4.9681 RON

0.0026

1 USD = 4.5404 RON

-0.0151
  1. Cei mai norocoși angajați de la stat. Au salarii de 2.500 de euro pe lună
  2. De ce aproape jumătate dintre femeile din România se pot aștepta la cele mai mici pensii