Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Impactul noilor media in marketing-ul direct, prezentat la RoDirect 2007

Impactul noilor media in marketing-ul direct, prezentat la RoDirect 2007

Cele mai noi informatii din marketing direct, dezvaluite chiar de catre cei care dau tonul in domeniu, vor fi prezentate publicului din Romania in cadul conferintei RoDirect 2007.

Unul dintre participantii la evenimet este Heinz Fischer, fondator al FEDMA (Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv) si presedintele acestei organizatii timp de multi ani. Experienta sa indelungata in marketing direct este dublata de o contributie deosebita la acest domeniu: de-a lungul timpului a adunat o impresionanta colectie de scrisori de marketing direct din diferite tari, colectie care a dat nastere revistei "Fischer's Archive". Cele mai creative si eficiente scrisori de DM din lume sunt publicate lunar in aceasta revista. De asemenea, Heinz Fischer conduce cea mai mare biblioteca internationala de marketing direct, "Fischer's Bookshop".

Pentru ca tema pe care o va prezenta pe 19 aprilie se numeste "Strategii de dialog in marketing-ul direct de astazi", Heinz Fischer va avea la RoDirect un partener de discurs: Otfried Fritsch. Impreuna cu acesta, va vorbi despre impactul noilor media asupra marketing-ului direct si despre cum ne putem folosi de aceste noi tehnologii pentru a atinge clientii in mod direct.

Cu 30 de ani de experienta in brand management si lucru in agentie, Otfried Fritsch este unul dintre oamenii de marketing care au inteles importanta comunicarii personalizate in valorificarea clientilor, si astfel a pus bazele firmei sale de consultanta in Customer Relationship Management si comunicare multi-canal.

Conferinta RoDirect 2007 se desfasoara intre 19-20 aprilie. Detalii despre cei doi speakeri germani si despre temele lor, alaturi de prezentarea tuturor vorbitorilor de la eveniment se gasesc pe www.rodirect.ro. Inscrierile la conferinta se pot face online pe site-ul evenimentului, prin e-mail la adresa rodirect@maximize.ro, sau telefonic la 021-300.39.35.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1124 ori