Impact: vanzarile unitatilor rezidentiale au crescut

Miercuri, 04 Martie 2009, ora 13:46
2509 citiri
Impact: vanzarile unitatilor rezidentiale au crescut

Vanzarile unitatilor rezidentiale din cadrul proiectului rezidential Greenfield, dezvoltat de Impact Developer & Contractor, au crescut pentru a doua luna consecutiv, dupa ce a inregistrat scaderi in lunile noiembrie si decembrie.

In luna februarie a acestui an, s-au facut 25 de tranzactii in valoare de aproximativ 15 milioane de lei si s-au incheiat noua ante-contracte, ce urmeaza a fi finalizate in luna martie, potrivit unui comunicat al Impact, remis Ziare.com.

In ambele luni de la sfarsitul anului trecut s-au incheiat doar 16 contracte, spun reprezentantii companiei.

Numarul mai mare de tranzactii din luna februarie se datoreaza cresterii interesului beneficiarilor, dar si solutiile personalizate de plata, precum reducerile facute pentru plata integrala, inchirierea apartamentului, urmand cumpararea acestuia dupa cativa ani sau finantarea directa a locuintei.

De asemenea, pretul mediu de vanzare a scazut cu aproximativ 14 procente. Astfel, pretul cu TVA pe metru patrat construit desfasurat a ajuns la aproximativ 1.500 de euro (6.424 lei), un nivel apropiat de cel practicat de companie in 2007.

In functie de modalitatea de plata si de loialitate, pretul poate cobori pana la 1.240 euro/mp, fata de 1.493 euro/mp pe care compania ii incasa in 2007.

Proiectul rezidential Greenfield este situat in nordul Bucurestiului, prima parte fiind construita incepand cu 2006. Apartamentele sunt distribuite in cinci ansambluri rezidentiale: Rubin, Topaz, Onix, Blue si Quartz. Apartamentele din ultimul ansamblu vor fi date in folosinta incepand cu luna iunie a acestui an.

#vanzari, # unitati, # rezidentiale, # crestere, # apartamente , #stiri Impact