Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Impact a lansat solutii pentru prima casa

Impact a lansat solutii pentru prima casa

Compania afirma ca va acorda si asistenta pentru obtinerea creditului bancar.

Compania imobiliara Impacta lansat doua noi solutii de locuire care se adreseaza celor care pot sa beneficieze de programul "Prima Casa".

Prima dintre ele, "Prima Casa 90", face posibil ca locuinta sa fie rezervata pentru 90 de zile, contra unei garantii, timp suficient pentru ca persoana care cumpara sa primeasca un raspuns de la banca privind acordarea creditului.


Ulterior, in cazul in care totul va decurge bine, va plati pentru locuinta doar 85% din valoarea sa de catalog. In cazul in care nu va primi creditul, va primi inapoi garantia platita.


Cea de-a doua varianta, "Prima Casa 48", da clientului posibilitatea de a se muta in 48 de ore in noua locuinta. El va achita o garantie si o suma lunara. Va avea la dispozitie noua luni pentru a gasi o modalitate de finantare. La final, garantia si suma platita lunar vor constitui un avans.


Impact a inregistrat in luna mai a acestui an 18 tranzactii in valoare totala de 8,6 milioane de lei (TVA inclusa), depasind astfel pentru prima data in acest an rezultatele aferente perioadei similare din 2008.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1376 ori
Citeste mai multe despreavans impact locuinte valoare