Ford Focus Hatchback in 29 de variante

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 11:15
1365 citiri
Ford Focus Hatchback in 29 de variante

Ford Focus a fost intotdeauna un automobil respectat in clasa sa. Cu un aspect sportiv si dinamic, Focus este un autovehicul rafinat si practic in acelasi timp.

La exterior, grila stilizata si farurile retrase confera partii frontale un aspect atletic. Partea din spate a fost proiectata pentru a crea impresia unei latimi extinse si aspect util. Lampile spate cu LED-uri, disponibile optional si bara de protectie reproiectata completeaza aceasta directie de design.

Cu liniile sale clare si netede, Ford Focus emana multa energie. Aceasta stilizare exterioara este evidentiata de asemenea de gama extinsa de jante, cu marimi de pana la 18 inchi.

Interiorul ar putea multumi pe oricine, fiind foarte confortabil. Poti detine cu usurinta controlul pentru ca totul este usor de folosit. Prietenii si copiii tai se vor simti foarte confortabil pe scaunele din spate, iar in portbagaj veti avea cu totii loc pentru bagaje. In plus, bancheta din spate se poate rabata total, pentru mai mult spatiu si obtine destul spatiu.

In cazul in care suferiti de alergii la diversi factori din aer, Ford aduce solutii: materiale anti-alergice, filtre de aer ce mentin alergenii in exterior si materiale plastice care nu emana vapori.

Daca,spre exemplu va doriti un Ford Focus hatchback in 5 usi, aveti de ales intre 29 de versiuni, pret de plecare -  11.050 de euro, fara TVA.

In cazul in care va doriti ca modelul dumneavoastra sa functioneze cu un motor pe benzina, aveti de ales intre 16 variante. Dar daca restrangeti cautarea la un motor nu foarte nervos si cutie manuala in cinci trepte, puteti opta pentru varianta pe injectie de 1.4 litri si 80 CP.  Si aici aveti doua optiuni: Ambiente, pornind de la 11.050 euro, fara TVA sau Trend – 11.752 euro, fara TVA.

Daca alegeti Ambiente, trebuie sa stiti ca pentru a beneficia si de aer conditionat manual, va trebui sa mai adaugati la suma initiala inca 630 de euro, iar pentru a va spori siguranta cu airbag-uri perdea, inca 152 de euro, fara TVA de asemenea.

De altfel, standard Ford va ofera: faruri cu halogen, coloana volan ajustabila axial si vertical, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri fata actionate electric, oglinzi laterale reglabile electric cu semnalizator integrat. Pe toate modelele Focus veti gasi  airbaguri pentru sofer si pasagerul din fata precum si noile airbaguri laterale 3D unice - create pentru a oferi un nivel mai mare de absorbtie a impactului, cu o profunzime mai mare si declansare mai rapida. Airbagurile laterale tip cortina completeaza sistemul, protejand pasagerii pe lungimea geamurilor laterale.

Sursa: Bloombiz

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#benzina, #ford, #motor, #tva , #stiri Impact