Agentia NewsIn: Artistii romani lupta impotriva discrimarii persoanelor seropozitive

Miercuri, 23 August 2006, ora 13:52
950 citiri

Alexandra Ungureanu, Andra, Cristina de la Impact, Emanuel, Mihaela Mihai, Mihai Onila, Mihai Traistariu, Nico, Paula Seling si Nicu Pradoi au lansat marti single-ul 'Love Still Runs Free', imnul campaniei 'Love runs free', care isi propune eliminarea discriminarii persoanelor seropozitive. Piesa "Love Runs Free", lansata marti, este compusa de Brad Vee Johnson, fost solist al trupei Boney M, cu un background vocal al corului One Voice Gospel Singers din Suedia si produsa de Andrei Kerestely. 'Love runs free' va fi si numele spectacolului pe care 20 de artisti il vor sustine pe 14 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele vor fi puse in vanzare luni, 28 august, iar fondurile stranse vor ajunge la fundatiile caritabile Everyone?s Child Romania si Fundatia Cuvioasa Paraschiva din Constanta si Slobozia. Concertul isi propune, de asemenea, sa elimine discriminarea si stigmatizarea persoanelor seropozitive din Romania.

Concertul va fi transmis de TVR1, vineri, 15 septembrie, intr-o emisiune speciala a carei gazda va fi Andreea Marin. Artistii implicati in acest proiect vor promova si un teledon si ii vor incuraja pe telespectatori sa donze fonduri pentru campanie.

Totodata, in luna septembrie, va aparea pe piata si o compilitie cu piese ale artistilor care au initiat aceasta campanie. Banii stransi in urma vanzarii albumului vor fi, la randul lor, donati copiilor seropozitivi din Romania.

Agentia NewsIn

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...