Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Fondul Social European - oportunitate de finantare in domeniul resurselor umane

Fondul Social European - oportunitate de finantare in domeniul resurselor umane
Conferinta "CSR in Romania", ce se va desfasura in perioada 30-31 mai la Iasi la Centrul Providenta, in cadrul Targului National de Proiecte va cuprinde un nou atelier intitulat "Fondul Social European - oportunitate de finantare in domeniul resurselor umane", se arata intr-un comunicat de presa.

Prin organizarea acestui nou atelier practic se intregeste o oferta care are drept scop realizarea un schimb de experienta, dar si a unui contact direct intre posibili parteneri, aducerea in atentie a unor finantari care pot fi accesate in parteneriat.

De asemenea, ONG-urile vor putea castiga sprijinul financiar al unor companii pentru implementare, iar companiile isi vor putea concentra resursele spre proiecte si organizatii capabile sa ofere expertiza si capacitatea manageriala necesara atingerii obiectivelor sociale propuse, dar si a celor care tin de vizibilitatea proiectului si impactul comunitar.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 777 ori