Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De ce sa apelam la coaching?

De ce sa apelam la coaching?

In conditiile in care criza a impus schimbari severe in companii, foarte multi manageri se confrunta cu reduceri de personal, cu un volum mai mare de munca si cu perioade de stres puternic ce le poate afecta calitatea muncii. Directorul executiv Activaction, Alain Lebourg, explica in cadrul emisiunii B2B Guide ce poate face un manager in aceasta situatie.

Coachingul vizeaza in mod special managerul care are cele mai multe responsabilitati intr-o intreprindere si care trece printr-o perioada dificila, intrucat criza a avut un impact puternic asupra companiei si a modificat ritmul de lucru, spune Alain Lebourg.

Un coach ii va explica managerului ce se petrece exact in companie pentru a-si da seama de dificultatile la care va fi supus, in cadrul unor sedinte de maxim 3 ore, o data pe saptamana, pe o perioada cuprinsa intre 2 si 3 luni.

Vezi si De ce avem nevoie de consultanta?

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2107 ori
Citeste mai multe despreb2b coach coaching guide