Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Creste cererea de case in complexuri rezidentiale

Creste cererea de case in complexuri rezidentiale
Preturile exorbitante la care au ajuns sa se vanda apartamentele din blocuri au crescut vanzarile constructorilor de complexuri rezidentiale.Preturile exorbitante la care au ajuns sa se vanda apartamentele din blocuri au crescut vanzarile constructorilor de complexuri rezidentiale, romanii preferand sa cumpere o casa intr-un astfel de complex decat sa dea aceiasi bani pe un apartament.
"In perioada 4 ianuarie - 16 iunie 2004, firma noastra a incheiat 122 de contracte ce au la baza constructia de vile in ansambluri rezidentiale, cu o valoare totala de 15,6 milioane de euro, fata de 72 de contracte, cu o valoare totala de 6,3 milioane de euro in perioada similara a anului trecut", arata datele companiei.

Vilele oferite in complexurile rezidentiale construite de Impact au preturi variate, de la 34.000 de euro, pana la 99.000, respectiv 260.000 de euro pentru vile de lux individuale, cu 4-5 camere si garaj.

Romanii au preferat sa cumpere vilele cu preturi cuprinse intre 46.000 si 90.000 de euro, mai ales ca acestea concureaza la pret cu orice apartament dintr-un cartier "mai rasarit" al Bucurestiului.

In plus, acestea au o suprafata construita desfasurata de 179,7 mp, trei dormitoare la etaj, living si o camera ce poate fi folosita drept birou la parter, garaj. De mentionat ca preturile amintite mai sus nu cuprind TVA.

"Cei care cumpara astfel de vile sunt in general angajati in posturi bune in diverse companii straine sau romanesti si care estimeaza castiguri materiale in viitor si de aceea aleg varianta creditelor bancare pentru a cumpara o casa", mai precizeaza reprezentantii firmei Impact.

Mai mult, ei sunt de parere ca aceasta crestere a numarului romanilor care isi vor cumpara o casa intr-unul dintre complexurile rezidentiale se va mentine pe tot parcursul acestui an si in anii urmatori

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1186 ori