Cora va fi primul chirias al AFI Ploiesti

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 14:02
5137 citiri
Cora va fi primul chirias al AFI Ploiesti

AFI Europe a incheiat recent un contract de inchiriere cu retailerul Cora pentru deschiderea unui hipermarket cu o suprafata de 12.500 metri patrati in mall-ul pe care compania il va construi in centrul Ploiestiului incepand din toamna, cu finalizare in 2012. 

"AFI Palace Ploiesti este primul si singurul mall ce urmeaza sa fie dezvoltat la standarde moderne in Ploiesti, unul dintre cele mai dinamice si stabile orase din Romania.

Constructia mall-ului AFI Palace Ploiesti va incepe in trimestrul patru din 2011, iar data de finalizare este estimata pentru ultimul trimestru din 2012", se arata intr-un comunicat al AFI.

Proiectul va avea o suprafata totala inchiriabila de 26.000 metri patrati distribuita pe doua etaje si 900 de locuri de parcare.

La parterul centrului comercial se vor afla mai multe ancore importante precum hipermarketul Cora, dar si retaileri de haine si electronice, in timp ce la primul etaj vor fi amplasate alte magazine.

Potrivit declaratiilor anterioare ale reprezentantilor companiei, investitia in acest proiecte se ridica la 35 milioane de euro.

Cora Romania, parte a grupului francez de retail Louis Delhaize, a avut una dintre cele mai agresive expansiuni de pe piata locala de retail in ultimii ani.

Compania detine in prezent sase hipermarketuri si va deschide joi, 28 iulie, a saptea unitate.

AFI Palace Ploiesti va fi situat la circa 800 de metri de centrul orasului, de-a lungul drumului principal de acces dinspre Nord-Est.

"Semnarea contractului cu lantul de retail Cora reprezinta un pas important in dezvoltarea proiectului AFI Palace Ploiesti.

Suntem convinsi ca hipermarketul Cora va avea un impact pozitiv asupra procesului de inchiriere, dar si asupra traficului din mall dupa ce acesta va fi dezvoltat.

Vedem in Cora un partener strategic in ceea ce priveste activitatile noastre din Romania si speram sa continuam aceasta colaborare si prin primsa proiectelor viitoare", a declarat David Hay, directorul exectiv AFI Europe Romania.

AFI Palace Ploiesti este al doilea proiect de amploare inceput de AFI Europe anul acesta dupa inceperea constructiei primei cladiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni din Bucuresti.

 

#afi, #afi ploiesti, #cora, #mall, #mall cora , #stiri Impact