Aegon revine pe profit

Joi, 12 Noiembrie 2009, ora 13:29
1148 citiri
Aegon revine pe profit

Grupul de asigurari Aegon, ce a beneficiat anul trecut de ajutoare din partea guvernului olandez, a anuntat ca a revenit pe profit in al treilea trimestru al anului, pe fondul ameliorarii conditiilor din piete, arata un comunicat al grupului, preluat de NewsIn.

Profitul net din al treilea trimestru a fost de 145 milioane euro, dupa pierderile de 329 milioane euro din aceeasi perioada a anului trecut.

Castigurile de baza inainte de taxe au fost de 351 milioane euro
. Acestea au fost afectate de masurile de reducere a riscurilor, implementate pentru a combate efectele crizei financiare. Masurile au avut un impact total de circa 40 milioane euro asupra castigurilor.

Excluzind elementele exceptionale, cistigurile de baza au fost in al treilea trimestru de 417 milioane euro.

"Imbunatatirea pozitiei de capital, puterea marcii si revenirea pe profit in al treilea trimestru sunt dovada ca actiunile initiate in urma cu un an au fost cele potrivite, la momentul potrivit", a declarat directorul executiv Aegon, Alex Wynaendts.

Acesta a mai precizat ca grupul va rambursa la 30 noiembrie 1 miliard euro din ajutorul primit de la guvernul olandez, reprezentand un prim pas catre rambursarea totala a ajutorului de stat de 3 miliarde euro.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#aegon, #pierderi, #profit , #stiri Impact