Manager, Lider sau Antreprenor? Impactul rolurilor conducerii asupra performantei afacerii

Marti, 04 Martie 2014, ora 08:30
1671 citiri
Manager, Lider sau Antreprenor? Impactul rolurilor conducerii asupra performantei afacerii

Result Development si Mentor's Search va invita joi, 3 aprilie 2014, la Hotel Intercontinental, la evenimentul: Manager, Lider sau antreprenor? Impactul rolurilor de manager, de lider si de antreprenor asupra performantei afacerii. Scopul si tema centrala a dezbaterilor vizeaza intrebarea cum sa crestem semnificativ si durabil performanta afacerii?.

Evenimentul este dedicat exclusiv top managementului si este centrat pe prezentarea si dezbaterea rezultatelor studiului inovativ la nivel mondial Manager, Lider sau Antreprenor? realizat de echipa Result Development. In cadrul evenimentului va fi lansata cartea Manager, Lider sau Antreprenor? al carei autor este Dorin Bodea, Senior Consultant si General Manager Result Development, doctor in economie, specializarea in management.

Studiul Manager, Lider sau Antreprenor? a fost realizat de catre Result Development si Mentor's Search, in perioada 2012-2013, in 27 de companii (8 multinationale si 19 companii nationale) pe 108 manageri (27 general manageri, 43 top manageri si 38 middle manageri)

Studiul Manager, Lider sau Antreprenor? evidentiaza relatiile dintre nivelul de dezvoltare a rolurilor conducerii, de manager, de lider si de antreprenor si performantele companiilor, exprimate prin rata profitului si ponderea reciclarii deseului produs.

Intrebarile la care isi propune sa raspunda sunt:

Care este rolurilor de manager, de lider si de antreprenor asupra profitabilitatii afacerii?

Care sunt diferentele dintre companiile profitabile si cele mai putin profitabile, din perspectiva performantei conducerii?

Care sunt competentele cheie ale conducerii care influenteaza performanta afacerii?

Beneficiile studiului Manager, Lider sau Antreprenor?

Studiul Result, evidentiind relatiile dintre performanta conducerii si performanta afacerii, aduce contributii valoroase domeniului dezvoltarii conducerii si afacerilor oferind modele si sugestii referitoare la cresterea semnificativa a performantelor conducerii, la modelarea afacerii pentru o performanta de referinta si la construirea strategiilor de dezvoltare durabila a afacerii.

Participarea la eveniment nu implica costuri financiare si se face in baza invitatiilor emise de catre Result Development.

Evenimentul este dedicat exclusiv top managementului.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#eveniment management, #Result Development, #Mentor Search , #Management