Esti in cautarea unei locuinte? Casa lui Mircea Geoana este de vanzare

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 20:45
3054 citiri
Esti in cautarea unei locuinte? Casa lui Mircea Geoana este de vanzare

Locuinte RA-APPS ocupate de Mircea Geoana, de seful DNA Daniel Morar, de fosta atleta Doina Melinte, de ministri si de fosti demnitari se regasesc pe lista celor peste 700 de imobile pe care Regia le va scoate la vanzare prin licitatie cu strigare.

Pe lista imobilelor care vor fi scoase la vanzare de RA-APPS, obtinuta de MEDIAFAX, au fost incluse si spatii folosite de mai multi ani de diferite fundatii si organizatii neguvernamentale, dar si apartamente ocupate inca de fosti demnitari ai regimului comunist, precum si hotelurile Triumf din Bucuresti si Mara din Sinaia, clubul Floreasca si peste 20 de vile din statiuni montane si de pe litoral.

In Bucuresti vor fi scoase la vanzare mai multe sute de apartamente din zone centrale ocupate in prezent de ministri, secretari de stat, consilieri guvernamentali, inclusiv de la Cancelaria premierului, de fundatii si organizatii neguvernamentale, precum si de fosti ministri in regimul comunist.

Pe lista se regasesc astfel, printre altele, 25 apartamente in care locuiesc ministri precum Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomitianu, fosti ministri precum Cseke Attila, europarlamentari precum Adrian Severin, fundatii precum "Renasterea" condusa de Mihaela Geoana, vicepresedintele AVAS Ionela Pop Bruchental, directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, inspectorul general al Politiei Romane, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, procurorul general al DNA, presedintele Agentiei Domeniilor Statului, fostul procuror general al Romaniei Tanase Joita, fosti demnitari ai regimului comunist sau de dupa 1990, precum Serban Nicolae sau Stefan Andrei (ministru de Externe in perioada comunista).

Apartamentele lui Geoana si Nastase, de vanzare

Pe aceeasi lista se regasesc doua apartamente din str. Constantin Prezan nr.4, adresa la care au locuit, la un moment dat, in aceeasi perioada, Adrian Nastase, Traian Basescu si Nicolae Vacaroiu. La acea vreme, parterul era ocupat de Traian Basescu, etajul 1 de Adrian Nastase si etajul 2 de Nicolae Vacaroiu. Ulterior, Nastase si Basescu s-au mutat.

Pe lista au fost incluse si imobilul cu garajul aferent din strada Starostescu nr. 3, ocupat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, dar si imobilul din strada Campineanu 3A in care functioneaza si firma fiicei secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Simultan, alte bunuri au fost scoase din baza de protocol a statului si pregatite pentru vanzare, printre care active ale complexului Scrovistea, mai multe vile din comuna Snagov, inclusiv Casa Taraneasca, centrul de conferinte club-bazin din Neptun, complexul Doina din Neptun, birourile din centrul Capitalei inchiriate Asociatiei 21 Decembrie.

Acestora li se adauga si alte bunuri imobiliare, precum terenul in suprafata de peste 3.000 metri patrati aferent hotelului Robinson din Predeal, complexul balnear Bradul din Covasna, minihotelul Covasna din localitate, Cabana Vanatoreasca cu terenul aferent de 1.600 metri patrati din Sinaia, vila Belvedere din Baile Herculane, complexul Cindrelul din Paltinis, complexul Dunarea impreuna cu hotelul Dacia din Neptun-Olimp, restaurantul Ambasador din Neptun, hotelul Victoria din Cluj-Napoca, complexul agroindustrial Apahida, hotelul Gloria din Suceava, pensiunea Palace din Slanic-Moldova, casa de oaspeti Bradet din Suceava, precum si mai multe vile din Predeal, Neptun, Mamaia, Eforie Nord.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case RA APPS vanzare, #vanzare casa Geoana , #Vanzare case