Reteaua de magazine imobiliare Contempo in continua extindere

Miercuri, 31 Octombrie 2007, ora 11:01
1426 citiri

Contempo isi extinde reteaua de magazine imobiliare prin inaugurarea unei noi locatii, situata in Bd. Nicolae Titulescu din Bucuresti, pe fondul cresterii ofertei de noi apartamente si a puterii de cumparare a romanilor, generata de ofertele de creditare mult mai avantajoase.

Fiind lansata in luna septembrie a acestui an, Contempo este prima agentie imobiliara prezenta pe piata de real estate din Romania care isi desfasoara ativitatea prin intermediul unei retele de magazine imobiliare stradale, care acopera atat segmentul de locuinte provenite din dezvoltarile imobiliare cat si cele second-hand, tranzactionate de proprietari. Totodata, Contempo a introdus pe piata locala de reale estate un nou concept de business, prin care pune la dispozitia clientilor sai servicii all-in-one. Conceptul all-in-one presupune o gama completa de solutii si servicii pentru toate tipurile de tranzactii imobiliare, consultanta financiara si juridica, la standarde internationale, atat pentru cei care cumpara sau inchiriaza, cat si pentru cei care vand sau ofera spre inchiriere anumite imobile.

Contempo detine la ora actuala 4 locatii in Bucuresti, in zone centrale precum: Piata Victoriei, Obor-Mosilor, Perla-Dorobanti si Titulescu urmand ca pana la finalul anului, reteaua de magazine sa ajunga la un numar de 7 locatii, care sa acopere fiecare zona din capitala.

"Extinderea numarului de magazine Contempo face parte din strategia noastra pentru urmatorii 2 ani, aceasta decizie fiind influentata de numarul tot mai mare de solicitari venite din partea clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta, a celor care doresc sa isi vanda propria locuinta sau a celor care doresc sa dezvolte un proiect imobiliar. Magazinele Contempo functioneaza in zone pietonale de trafic intens, tocmai pentru ca specialistii nostri sa fie cat mai aproape de nevoile si cerintele clientilor, dar si ale celor care sunt interesati sa isi vanda sau inchirieze proprietatile", a declarat Rafaela Nebreda, Managing Partner Contempo.

Pentru perioada 2007-2009 Contempo a bugetat investitii in valoare de 2 milioane Euro, care vor viza in principal consolidarea pozitiei in localitatile care depasesc 300.000 de locuitori. In conformitate cu aceste planuri, compania isi propune ca la finalul anului 2009, reteaua de magazine imobiliare sa numere 20 de birouri de reprezentanta la nivel national.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.