Cehii de la S Group Holding obtin finantare de 39 mil. euro pentru un complex de birouri in Bucuresti

Duminica, 16 Septembrie 2012, ora 14:21
2326 citiri
Cehii de la S Group Holding obtin finantare de 39 mil. euro pentru un complex de birouri in Bucuresti

PPF Bank din Cehia a acordat un imprumut de 39 milioane de euro grupului ceh S Group Holding pentru constructia unei cladiri de birouri in apropiere de hotelul Marriott din Bucuresti.

Proiectul, denumit Green Gate, va avea zece etaje, o suprafata totala desfasurata de 39.000 metri patrati, din care spatiile destinate inchiriereii reprezinta 27.000 de metri patrati. Imobilul este dezvoltat de firma Green Gate Development, detinuta de grupul ceh prin intermediul unui vehicul de investitii inregistrat in Cipru.

Acesta este primul proiect al companiei in Romania si va fi amplasat pe Strada Tudor Vladimirescu, din sectorul 5, o zona care nu a fost pana acum in atentia dezvoltatorilor de birouri, pe un teren achizitionat de companie in urma cu mai multi ani.

Constructorul proiectului este firma Bog'Art, iar data de incepere a lucrarilor a fost 3 septembrie 2012, finalizarea fiind stabilita pentru 10 februarie 2014.

Proiectul va fi lansat oficial saptamana viitoare, agentul exclusiv de inchiriere a spatiilor fiind desemnata firma The Advisers-The Knight Frank.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitii imobiliare, #constructii imobiliare, #spatiu birouri Bucuresti , #Tranzactii imobiliare