Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CRIZA IMOBILIARA. Un sfert dintre brokeri nu au avut niciun venit in 2012

CRIZA IMOBILIARA. Un sfert dintre brokeri nu au avut niciun venit in 2012
Veniturile minime ale brokerilor imobiliar au scazut sensibil anul trecut, salariul mediu obtinut scazand pana la 750 de euro. Mai mult, un sfert dintre brokerii imobiliari nu au inregistrat niciun venit anul trecut, iar 30% dintre ei au raportat castiguri minime de 500 de euro, fata de 46% in 2011.

Un alt efect al crizei imobiliare este ca peste 80% dintre brokeri au incheiaat tranzactii cu cel putin un client, arata studiul "Piata brokerilor imobiliari 2012".

Venit, vazut, luat

Anul trecut a fost unul ala contrastelor, in conditiile in care clientii au incheiat mai multe tranzactii prin intermediul unui broker. Daca 36% dintre brokeri au reusit sa incheie tranzactii cu 1-2 din 10 clienti cu care au efectuat vizionari, in decurs de numai un an, s-a dublat aproape ponderea brokerilor care au reusit sa incheie tranzactii cu jumatate dintre vizitatori, de la 5% la 9%.

Un alt aspect interesant, 54% dintre clientii brokerilor sunt femei. Sunt cazuri in care clientii au nevoie de cel putin cinci vizionari.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1252 ori