Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Westhouse Group are o noua echipa de dezvoltare

Westhouse Group are o noua echipa de dezvoltare

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group, care a anuntat investitii in Romania de circa 1,5 miliarde euro in proiecte imobiliare pana in 2014, a numit recent o noua echipa de dezvoltare care se va ocupa si de procesele de livrare a proiectelor din portofoliu.Leon O'Keefe, Craig Sneddon si Adrian Bedreaga formeaza noua echipa de dezvoltare a Westhouse Group, care se va ocupa de dezvoltarea si procesele de livrare a proiectelor din portofoliul companiei.


Membru al Chartered Institute of Building (CIOB), Leon O'Keefe ocupa pozitia de Director de Dezvoltare, supervizand echipa implicata pe acest segment. Obiectivul sau principal este acela de a se asigura ca toate proiectele dezvoltate respecta normele stricte ale companiei ale privind calitatea, costul si termenul de livrare stabilit.


Craig Sneddon, membru al Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), este noul Manager de Dezvoltare al companiei. Responsabilitatile sale principale tin de evaluarea costurilor si administrarea tuturor contractelor Westhouse Group cu furnizorii fiecarui proiect (arhitecti, ingineri, manageri de proiect etc.), precum si a celorlalte servicii contractate de catre Westhouse Group pentru proiectele sale.


In calitate de Manager de Proiect, Adrian Bedreaga este responsabil pentru studiile de fezabilitate si rapoartele de evaluare ale terenurilor ce urmeaza a fi achizitionate, coordonarea echipelor de design (arhitectura, structura, mecanica si electricitate), evaluarea ofertelor si negocierea contractelor, monitorizarea constanta a proiectelor, coordonarea si controlul activitatilor din cadrul proiectelor, mentinerea legaturii cu autoritatile publice pe probleme ce tin de statusul terenurilor si aprobari necesare finalizarii proiectelor. Bedreaga s-a alaturat echipei Westhouse Group dupa ce inainte a colaborat cu Rominserv, membru al grupului Rompetrol, si cu Deltacons. Acesta va coordona atat proiectele din Constanta, cat si pe cele din Bucuresti.


Westhouse Group este o companie de real estate infiintata in anul 2005, apartinand de RomReal Ltd - prima companie romaneasca listata la bursa de la Oslo. Westhouse Group detine in acest moment peste 1.200.000 de metri patrati de teren in Romania si a anuntat deja dezvoltarea primelor sale trei proiecte rezidentiale in nordul Constantei: Oasis, Central Apartments si Corallia. Cele trei ansambluri de locuinte din judetul Constanta presupun o investitie totala din partea Westhouse de 58 de milioane de euro si vor aduce pe piata aproximativ 540 de unitati locative.


"Proiectele pe care le vom dezvolta vor incuraja cresterea intregii zone in care sunt amplasate, pentru ca noi ne dorim sa realizam prin proiectele noastre dezvoltarea unei adevarate comunitati. Iar pentru a realiza acest lucru, venim pe piata romaneasca cu standarde ridicate si profesionalism, dar si cu investitii solide. In urmatorii 10 ani, avem in plan dezvoltarea mai multor proiecte in Bucuresti, Constanta, Mamaia si alte orase importante din tara", declara Nicoleta Radu, Business Director Westhouse Group.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1605 ori