Valoarea terenului din Voluntari al Atlas Estates s-a triplat, atingand 29,7 milioane euro

Vineri, 31 August 2007, ora 13:18
1155 citiri

Valoarea terenului din Voluntari al companiei israeliene Atlas Estates s-a triplat de la 90 euro metrul patrat, la 300 euro, atingand 29,7 milioane euro, conform unui comunicat al companiei publicat pe la Bursa din Londra.

Compania Atlas detine trei terenuri in Voluntari, cu o suprafata de circa 100.000 metri patrati, situate in nordul Bucurestiului, o zona in continua dezvoltare. Atlas a cumparat anul trecut 60% din terenul din Voluntari pentru 90 euro pe metru patrat, iar anul acesta compania a achizitionat restul de 40% din teren pentru un pret de circa 216 euro metrul patrat.

"Cresterea valorii acestui teren confirma calitatea lui, dar si datorita infloririi zonei unde este amplasat si cresterea masiva a pietei din Romania", a declarat presedintele Atlas Management Company, Amos Pickel.

Atlas este o companie de investitii inchisa inregistrata in Insulele Guernsey si prezenta pe piata de investitii (AIM) din Londra. Compania este specializata in investitii in active imobiliare in tarile cu economii in crestere din Europa Centrala si de Est.

Atlas Management Company Limited (AMC) este o companie care administreaza activele Atlas in beneficiul lor. AMC este o companie formata din RP Capital Partners, Elran (D.D.) Real Estate Limited si RI Limited.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.