Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sectorul imobiliar din Romania va atrage investitorii straini inca 3 ani

Sectorul imobiliar din Romania va atrage investitorii straini inca 3 ani

Sectorul imobiliar din Romania va fi tinta investitorilor straini inca trei sau patru ani, datorita profitului mare care poate fi obtinut din tranzactiile cu terenuri si constructii noi, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), Stefan Popa.

Din afacerile imobiliare in Romania se castiga incomparabil mai mult decat in alte sectoare de activitate, a precizat Popa. El a mentionat faptul ca pe piata romaneasca de profil activeaza deja cel putin cinci mari companii israeliene, alti investitori urmand sa intre in curand.

Stefan Popa i-a invitat pe oamenii de afaceri israelieni sa se implice in derularea unor proiecte de infrastructura pe Dunare, respectiv la construirea de poduri, la finalizarea canalului Bucuresti-Dunare si la modernizarea sistemului energetic din Romania. Industria IT, turismul balnear si de afaceri si industria hoteliera reprezinta alte domenii care atrag investitorii din Israel, a adaugat presedintele CCIB.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 904 ori