Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministerul Transporturilor va demara in 2007 proiectul autostrazii Est-Vest

Ministerul Transporturilor va demara in 2007 proiectul autostrazii Est-Vest

Ministerul Transporturilor va demara, in acest an, proiectul realizarii autostrazii Est-Vest, pana in anul 2013 autoritatea urmand a executa lucrarile pe un singur sesn pe traseul Sculeni-Iasi-Targu Frumos-Roman-Piatra Neamt-Gheorghieni-Targu Mures, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit unui comunicat remis, marti, presei de senatorul PD de Iasi Dan Carlan, ministrul Radu Berceanu va prezenta, miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, Strategia de Dezvoltare a Retelei de Autostrazi din Romania, strategie care cuprinde si realizarea autostrazii Est-Vest.

"Potrivit programului asumat de MTCT, in perioada 2007-2013, se vor finanta si executa studiul de fezabilitate, studiul detaliat al traseului, proiectul tehnic de executie, exproprierea terenurilor pentru intreg traseul autostrazii si executia lucrarilor pe un singur fir, in profil de autostrada, pe toata lungimea traseului aprobat. Dupa 2014, va continua executia celui de-al doilea fir", a declarat Dan Carlan, secretarul executiv PD pentru Dezvoltare Rurala, Infrastructura Locala si Regionala.

Strategia lui Berceanu prevede, potrivit precizarilor lui Carlan, ca autostrada Est-Vest sa fie finalizata in anul 2020. Carlan a adaugat ca Biroul Permanent National al PD a dezbatut si adoptat Strategia MTCT pentru dezvoltarea retelei de autostrazi in sedinta de luni.


Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 847 ori