Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mega Company, buget de 130 mil. euro pentru 2008

Mega Company, buget de 130 mil. euro pentru 2008
Parcul de retail, denumit Mega Designer Outlets, va fi dezvoltat in doua etape, in zona de vest a Capitalei, pe autostrada Bucuresti-Pitesti si necesita o investitie de 80 milioane de euro.Banii vor proveni in proportie de 60% din surse proprii si 40% din credite bancare, conform reprezentantilor companiei. Prima faza a proiectului va cuprinde 16.000 de metri patrati si este asteptata a fi finalizata in acest an. La finalizare, respectiv in 2009, parcul, construit pe un teren de 17 hectare, va avea o suprafata inchiriabila de 38.600 de metri patrati.


Lucrarile de constructii vor fi asigurate de compania American Construction Technology, parte a Mega Company. "Estimam, pentru prima faza, vanzari de 45 milioane de euro anual, iar la finalizarea celei de-a doua etape, vanzarile vor fi, in medie, de 90 milioane de euro pe an", a declarat Chang S. Oh, managing director al firmei. Ea a precizat ca Mega Company nu este interesata sa vanda proiectele pe care le dezvolta, pastrandu-le in portofoliul societatii. Chiria medie va fi de 25 euro pe metru patrat. Centrul va avea 80 de magazine cu suprafete cuprinse intre 50 si 1.100 de metri patrati. Fabrica de tratare a deseurilor va fi construita langa Bucuresti si va atrage investitii de 19 milioane de euro."Deocamdata, suntem in faza de obtinere a autorizatiilor de constructie si speram sa incepem lucrarile in anul urmator. Prima faza a constructiei va necesita o investitie de 17 milioane de euro", a mentionat Chang Oh. In afara celor doua proiecte, compania negociaza achizitia a doua terenuri, in provincie, pentru constructia de parcuri de retail de tip outlet, similare celui din Capitala. Oficialii companiei nu au vrut sa dezvaluie orasele in care se afla aceste terenuri. Investitia pentru fiecare dintre cele doua parcuri va fi de circa 60 milioane de euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1694 ori