Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Hotelierii vaneaza terenurile din zonele centrale si semicentrale ale Bucurestiului

Hotelierii vaneaza terenurile din zonele centrale si semicentrale ale Bucurestiului
La fiecare 4 cereri de terenuri in zonele centrale si semicentrale ale Capitalei, una este pentru construirea unui hotel, potrivit companiei EuroMetropola. Compania sustine ca investitiile pe acest segment sunt tot mai atractive pentru dezvoltatorii romani, dar mai ales pentru cei straini.

Potrivit EuroMetropola, reprezentantii unor brand-uri cunoscute pe piata lanturilor hoteliere internationale tatoneaza deja piata imobiliara bucuresteana, pentru a identifica principalele zone in care ar fi cel mai potrivit sa dezvolte viitoare proiecte, iar strategia abordata de catre investitori variaza, in functie de politica fiecaruia.

"Exista companii hoteliere care urmaresc achizitionarea unor hoteluri care functioneaza deja, pe care le reconditioneaza, pentru a le ridica la anumite standarde, sau investitori care cauta imobile speciale, palate, case de patrimoniu, carora le pot da destinatie hoteliera. De asemenea, mai exista o alta categorie foarte importanta de clienti interesati de terenurile in zonele centrale si semicentrale ale Capitalei, unde ar putea pune in practica propriile proiecte", a declarat partner managerul companiei EuroMetropola, Monica Marin.

Reprezentantul EuroMetropola a adaugat ca dezvoltatorii de hoteluri cauta suprafete de minimum 1.000 mp, in planul intai al unui bulevard intens circulat, intr-o zona care sa le asigure o buna expunere, pentru a fi atractiva pentru turisti.

"Este important ca terenul sa fie intr-o zona in care accesul sa nu reprezinte o problema, de preferat in apropierea garii, a aeroportului sau a unor zone de interes major pentru turisti", a mai spus Marin, care sustine ca o alta tendinta pe piata hoteliera, care se remarca de mai bine de doi ani, este aceea de a integra un mini hotel in cadrul unui complex care mai cuprinde si spatii comerciale si cladiri de birouri.

Reprezentantul EuroMetropola a mai adaugat ca operatorii si investitorii din sectorul hotelier au sesizat in ultima vreme o crestere a numarului cererilor de spatii de cazare in Bucuresti. Monica Marin a adugat ca turismul de afaceri ramane cel mai atractiv segment din punct de vedere al cererii, la nivelul Capitalei, aproximativ 80 la suta dintre cei care apeleaza la servicii hoteliere provenind din mediul de afaceri.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 889 ori