Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

City Park Mall Constanta, o investitie de peste 70 mil euro

City Park Mall Constanta, o investitie de peste 70 mil euro
Neocity Group Romania a inaugurat la Constanta centrul comercial City Park Mall, dupa o investitie de peste 70 milioane de euro, fiind primul proiect de retail al dezvoltatorului imobiliar in Romania.Lucrarile au inceput in vara anului 2006 si s-au incheiat in luna mai 2008. City Park Mall reuneste sub acelasi acoperis peste 120 de magazine care aduc in Constanta 100 branduri, nationale si internationale.


"Ne-am concentrat atentia asupra bradurilor mari, atat nationale cat si internationale deoarece am gandit intregul proiect astfel incat sa aduca ceva nou si diferit in Constanta, piata extrem de pretentioasa, aflata intr-un ritm uluitor de crestere. Printe brandurile mari pe care le-am adus la Constanta se numara Zara, Natuzzi, Douglas, SPAR, si altele", a declarat directorul executiv al Neocity Group Romania, Nimrod Ben Ami.Proiectul City Park Mall din Constanta, amplasat in zona de nord, este o constructie in forma de vapor, cu trei nivele si se intinde pe o suprafata de 60.000 mp, la care se adauga zona de parcare cu peste 1.000 de locuri. Lucrarile au necesitat folosirea a 110.000 tone de beton, 10.000 tone de otel, 120 km de cablu, 60 km sisteme de tevi si 6.000 mp de sticla.City Park Mall mai inseamna pentru Constanta si peste 1.500 noi locuri de munca.Presedintele Neocity Group Romania, Elan Schwarzenberg, a declarat ca spera ca in primul an sa realizeaze o cifra de afaceri de 13 milioane euro in cadrul mall-ului iar investitia sa o amortizeze in 7-8 ani. Potrivit reprezentantului Neocity compania mai detine terenuri de peste 50 milioane euro in Constanta unde are in plan mai multe proiecte rezidentiale.  Totodata, Neocity Group si-a stabilit un plan de investitii de peste 30 milioane euro si in Cluj si cauta, de asemenea, terenuri in Bucuresti, Constanta si Cluj. "Intentionam sa investim in continuare pe segmentul de birouri, rezidential si retail si suntem in cautare de  terenuri si in alte zone ale tarii", spun reprezentantii companiei.Grupul a intrat pe piata in 1999 iar Romania este pe primul loc in lista proiectelor imobiliare pe care compania israeliana le deruleaza in prezent in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est, Canada si in Africa.Neocity Group a anuntat investitii de un miliard de euro pentru Romania, in perioada 2006 - 2009.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2058 ori