Cea mai scumpa vila din Romania costa 6,5 mil euro

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 16:59
2758 citiri
Cea mai scumpa vila din Romania costa 6,5 mil euro

Omul de afaceri Eric Kish, fost vicepresedinte in cadrul grupului Rompetrol, vrea sa vanda vila de 2.300 de metri patrati pe care o detine in comuna Corbeanca, pentru suma de 6,5 milioane de euro, cel mai mare pret afisat intr-un anunt de vanzare a unei case din Romania, transmite Mediafax.

Vila, amplasata in cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe un teren de aproape 5.300 de metri patrati, are cinci dormitoare, sapte bai, dintre care doua de serviciu, potrivit unui anunt publicat pe un site international care promoveaza proprietati de lux.

De asemenea, casa are trei garaje, o punte cu foisor si un doc pentru accesul la lac, un centru de fitness, sala de biliard, camera media, inclusiv sala de cinematograf, centru spa, piscina, precum si camere pentru angajati. 

Mai mult, in curtea casei sunt construite terenuri de baschet si de tenis. Omul de afaceri are in proprietate si o portiune din lacul din apropiere.

Surse din piata imobiliara au afirmat pentru MEDIAFAX ca vila este scoasa la vanzare de mai mult timp, fara insa ca omul de afaceri sa gaseasca un cumparator. Aceleasi surse spun ca vila a fost inchiriata de curand pentru mai multe zeci de mii de euro pe luna, omul de afaceri mutandu-se din Romania in Statele Unite ale Americii.

Omul de afaceri Cristian Tantareanu, care a dezvoltat proiectul Paradisul Verde, a declarat pentru MEDIAFAX ca stie de intentia lui Eric Kish de a vinde casa.

"Stiu ca este de vanzare, am aflat de la un vecin. E prea mare pentru ce mi-ar trebui mie, e prea mult pentru un pensionar", a spus Tantareanu.

#vila, #scumpa, #romania, #milioane, #euro , #Terenuri