Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BSR Europe a cumparat terenuri in Romania si Bulgaria

BSR Europe a cumparat terenuri in Romania si Bulgaria
Grupul israelian BSR Europe Ltd. a contractat o serie de acorduri prin mijlocite de anumite subsidiare privind achizitia unor terenuri in Romania si Bulgaria, destinate dezvoltarii unor proiecte imobiliale cu o valoare de 240 milioane dolari, informeaza globes.co.il.

Compania israeliana a cumparat un lot de trei hectare in Brasov pentru 5,1 milioane euro, terenul fiind destinat construirii unui proiect rezidential de 50.000 metri patrati.

Grupul estimeaza ca nivelul costurilor initiale ale dezvoltarii acestui proiect de ridica la 40 milioane euro. BSR Europe este a patra companie imobiliara israeliana ce a achizitionat terenuri in Brasov in ultimele luni.

In Bulgaria, BSR Europe impreuna cu un fond imobiliar european au achizitionat patru terenuri cu o intindere totala de aproximativ opt hectare, pentru suma de 37 milioane euro.

Compania planuieste sa construiasca pe acest teren un complex rezidential de 230.000 metri patrati si un complex comercial.

BSR Europe au precizat ca va controla 42,5% din proiect si nu a dorit sa dezvaluie numele partenerului ce va contribui la dezvoltarea proiectului imobiliar. Compania israeliana estimeaza costurile initiale de dezvoltare la 200 milioane euro.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 964 ori