Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Estonienii sunt interesati de terenurile agricole din Romania

Estonienii sunt interesati de terenurile agricole din Romania

Oamenii de afaceri estonieni intentioneza sa investeasca in terenurile agricole din Romania, in ansambluri rezidentiale sau de birouri, intrucat investitiile in aceste sectoare se arata deoasebit de profitabile, a declarat directorul companiei Mister D Company, Dan Negulescu.

Profitul obtinut din investitiile in piata imobiliara din Romania poate ajunge la 300-400% in circa doi ani, a mentionat directorul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti, Dan Ifrim. El a explicat ca sectorul imobiliar din interiorul capitalei, dar si din zonele invecinate cunoaste o puternica dezvoltare in prezent, deoarece exista numeroase proiecte de birouri si rezidentiale si industriale care urmeaza sa fie ridicate. Un alt punct forte pentru oamenii de afaceri estonieni care vor sa investeasca in Bucuresti ar fi accesul facil la cele trei coridoare (N-E, E-V si cel Dunarean).

Dan Negulescu a explicat ca piata imobiliara din Romania, este interesanta pentru investitorii straini la nivelul tuturor segmentelor imobiliare, de la achizitia catorva apartamente, pana la terenuri si dezvoltari urbane.

Valoarea exporturilor Romaniei catre Estonia in 2006 s-a ridicat la 6,33 milioane de euro, in timp ce importurile din aceasta tara au fost in valoare de 6,69 milioane euro. Romania a exportat in Estonia produse textile, metale, masini electrice si echipamente, precum si produse alimentare si a importat produse din mase plastice si cauciuc, respectiv masini electrice si echipamente.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1126 ori