Unde gasesti cele mai bune oferte de locuinte

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 18:19
2368 citiri
Unde gasesti cele mai bune oferte de locuinte

Conform studiilor efectuate pe piata imobiliara, preturile apartamentelor din Capitala au stagnat in ultima parte a acestui an. Cei interesati sa-si cumpere o locuinta in aceasta perioada, cand inca piata este constanta, pot vizita targul PROJECT EXPO, care va avea loc in perioada 27-29 noiembrie.

Project Expo incheie in forta acest an, prin editia "Exclusiv", unde peste 40 de standuri expozitionale vor gazdui dezvoltatori imobiliari de prestigiu. Puteti gasi cele mai bune oferte imobiliare ale momentului, intre 27-29 noiembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Ultimul eveniment  imobiliar din 2009 marca PROJECT EXPO este cladit pe un concept reinnoit, dar care va fi sustinut de aceiasi piloni ce au garantat succesul editiilor anterioare – abundenta de oferte, accesibilitatea si experienta organizatorilor.

Editia „Exclusiv” incheie seria de evenimente din 2009, urmand ca "sezonul imobiliar de primavara" sa inceapa cu prima editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO din anul 2010, ce va avea loc tot la Palatul Copiilor, in perioada 5-7 Martie.

(Material publicitar)

#bune, #cele, #dezvoltatori, #imobiliara, #imobiliare, #locuinta, #mai, #oferte, #piata , #Targ imobiliar