Ultimele spatii disponibile la Targul National Imobiliar TNI

Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 12:23
1634 citiri
Ultimele spatii disponibile la Targul National Imobiliar TNI

85 de companii si-au rezervat deja standuri la Targul National Imobiliar TNI, aflat anul acesta la a 25-a editie. Evenimentul este organizat in perioada 19-21 MAI in Sala Unirea din Palatul Parlamentului.

"Intr-un moment in care piata imobiliara cunoaste o revigorare importanta, participarea la Targul National Imobiliar TNI reprezinta metoda eficienta pentru o companie de a se diferentia de concurenta si de a avea acces la minim 5.000 de clienti real interesati de cumpararea de proprietati.

Prin discutii fata in fata chiar in cea mai prestigioasa sala de evenimente din Romania in care au negociat si 18 presedinti de stat in cadrul Summitului NATO, expozatii beneficiaza de capital de imagine si castiga increderea clientilor.

Cand ne referim la cumpararea de locuinte si la investitii imobiliare in general, imaginea si seriozitatea vanzatorului au un rol decisiv in decizia cumparatorului, deoarece produsul tranzactionat este de valoarea zecilor de mii de euro si in mare parte din cazuri implica contractarea unui credit pe termen lung.

Ori cand in ultimul deceniu nu putine au fost exemplele de 'tepe imobiliare', participarea la TNI, primul targ imobiliar din Romania organizat incepand cu anul 2005, autentifica proiectele imobiliare participante", declara Cristina BERCEA, PR Manager TNI.

Targul National Imobiliar TNI este cel mai MARE targ de profil si singurul ce beneficiaza de:

- reclama TV pe minim 5 canale: DIGI 24, Realitatea TV, B1 TV, Antena 3, Romania TV;

- stiri si transmisiuni live pe principalele canale TV;

- promovare prin BANNERE STRADALE de mari dimensiuni in Bucuresti: peste 50 de locatii cu trafic intens timp de 3 saptamani inainte de eveniment;

- prezenta ebannere pe canale media ONLINE de IMPACT: peste 2 milioane afisari in online;

- reclama pe magazinul COCOR pentru minim 2 saptamani inainte de eveniment;

- prezenta activa pe retele de socializare: Facebook, YouTube, Twitter, Instagram.

Rezerva acum stand la TNI, editia 19-21 mai si beneficiezi GRATUIT de 2 luni de publicitate!

- promovare in Newsletter TNI;

- articole publicate pe homepage TNI;

- stiri publicate pe websiteurile partenerilor media online ai TNI;

- comunicate de presa publicate de fluxuri de stiri.

Cere chiar ACUM o oferta personalizata!

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri: Greenfield; Mervani Invest; Imobilare.ro; Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) ; Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR), Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania (AAECR) ; Asociatia Romana a Electricienilor (AREL) ; Romania Green Building Council (ROGBC), Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR).

Eveniment sustinut de: HomeZZ.ro

Mediatizare: Imopedia.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; Business24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; Grandimobiliar.ro, LaJumate.ro etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Targul Na ional Imobiliar TNI 2017 , #Targ imobiliar