Targul Imobiliar Project Expo: preturi de la 10 euro/mp

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 11:39
2079 citiri
Targul Imobiliar Project Expo: preturi de la 10 euro/mp

Noi ansambluri rezidentiale si oferte imobiliare vor fi prezentate in perioada 7-9 mai la cea de a saptea editie a Targului Imobiliar Project Expo, ce se va desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti, au anuntat luni organizatorii, informeaza NewsIn.

"A saptea editie a acestui eveniment imobiliar este guvernata de deviza "O locuinta pentru fiecare" si promite sa aduca in prim plan atat oferte imobiliare a caror caracteristica principala este accesibilitatea pretului, cat si prezentarea in exclusivitate a unor noi ansambluri rezidentiale", se arata in comunicatul Project Expo.

Aproximativ 45 de expozanti vor fi prezenti la aceasta editie a targului, pentru care spatiul expozitional a fost suplimentat cu inca un pavilion.

Astfel, Premier Service va prezenta ansamblul rezidential "Metropolitan Residence", aflat pe raza orasului Popesti-Leordeni.

De asemenea, Premium Imobiliare propune publicului un alt proiect, situat pe Soseaua Alexandriei.

Proiectul Scandinavia Residence insumeaza 550 de apartamente, cu o dispunere de 1, 2 sau 3 camere.

Brasov Invest vine cu o oferta ce consta in vanzarea unor terenuri situate la 30 de km de Brasov, la 10 euro pe metru patrat, potrivit organizatorilor.

#companii, #complexuri, #locuinte, #rezidentiale , #Targ imobiliar