Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Targul imobiliar al toamnei incepe vineri. Ce noutati ne asteapta

Targul imobiliar al toamnei incepe vineri. Ce noutati ne asteapta

Targul National Imobiliar TNI unde participa 110 companii expozante ce vin in intampinarea clientilor cu oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii, se deschide vineri, 26 septembrie, la Palatul Parlamentului- Sala UNIREA

Ofertele imobiliare din Bucuresti prezente exclusiv la TNI pornesc de la valoarea de 16.500 euro TVA 5% inclus pentru o garsoniera de 25mp complet finisata si loc de parcare inclus, situata in Berceni, ansamblul Family Residence Metalurgiei si merg pana la 2.5 milioane euro pentru o vila de 1400mp + curte 800 mp situata in zona Unirii.

Printre ansamblurile rezidentiale ce participa in cadrul Targului National Imobiliar se numara: Amalia Rezident, Adora Urban Village, 19th Residence, Grigorescu Residence, G3 Rezidential, New Town, Cubic Residence, Natura Residence, Doamna Ghica Plaza, City Point, Prohil Rezidential, Paladin Residence, Metropolitan Residence, Plazza Residence, Latin Residece, Vista Residence, Serena Apartments, Galaxy Residence, Corbeanca Park, Dream Residence, Studio Plus, Militari Residence, Ibiza Sol Residence, Asmita Gardens, Citadella Titan, etc.

Avand in vedere ca nevoia de locuinte se transforma in cerere doar in prezenta finantarii, TNI este singurul eveniment imobiliar la care participa cele mai active institutii financiar- bancare: BCR, BRD- GSG, ING Bank, Bancpost si Alpha Bank.

Printre vedetele acestei editiei de toamna a TNI se anunta a fi proprietatile in insolventa scoase la vanzare. Daca in anul 2008 o vila in cadrul complexului American Village Pipera costa intre 200.000 si 400.000 EURO, acum vilele din acelasi ansamblu rezidential pot fi cumparate direct de la lichidator cu preturi cuprinse intre 65.000 EURO si 125.000E EURO+ TVA. Apartamente de vacanta cu vedere la mare in Statiunea Olimp sunt acum accesibile in cadrul TNI cu preturi de la 32.500 EURO+TVA. Locuinte accesibile pentru personalul MapN, situate in complexul Rezidential Antiaeriana din Bucuresti, au acum preturi incepand de la 27.753 EURO + TVA.

"Pastrand traditia ultimilor opt ani, IMOPEDIA.ro va fi partenerul principal al TNI si va ocupa standul numarul 1.Cu ocazia editiei de toamna, vom relua proiectul "Harta Proprietatilor Imobiliare", ce s-a bucurat de un urias succes in primavara. Aici vor fi expuse in mod inedit cele mai interesante oferte imobiliare din Bucuresti si din imprejurimi, dedicate tuturor clientilor, indiferent de buget - terenuri cu preturi incepand de la 15.000 euro; apartamente noi, cu doua camere, complet mobilate si utilate, cu preturi de la 35.000 euro; spatii comerciale in cele mai bune zone ale Capitalei; locuinte de lux, amplasate ultracentral, cu preturi intre 200.000 si 800.000 euro, etc.", exemplifica Razvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

"Piata a reinceput sa se inscrie pe un trend de crestere inca din 2013, iar cele 9 luni trecute din 2014 au venit ca o confirmare si o consolidare a acestei tendinte, inregistrand constant cresteri ale vanzarilor din ultimii doi ani. Oferta curenta de pe piata imobiliara este extrem de diversa, astfel ca este necesara o informare temeinica a clientilor inainte de a incheia tranzactia privind calitatea constructiei, de la structura, la finisaje sau reputatia dezvoltatorului. Cum pot petrece pana la 20.000 de zile in noua lor locuinta, vizitatorilor TNI care vor ajunge la standul Adama le vom explica si exemplifica prin proiectele noastre din cartierul Titan ce inseamna un ansamblu de calitate si la ce elemente ar trebui sa fie atenti atunci cand iau decizia unei achizitii", declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1468 ori
Citeste mai multe despretni companii targ imobiliar