Targul imobiliar al toamnei incepe la finalul lui septembrie

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 11:49
1048 citiri
Targul imobiliar al toamnei incepe la finalul lui septembrie

Cel mai mare targ imobiliar al toamnei - Targul National Imobiliar (TNI) se va desfasura in perioada 26-28 septembrie, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Ajuns la cea de-a XXa editie, Targul National Imobiliar reprezinta cadrul special creat in care o companie isi poate prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate.

Masura de pret aflata de aceasta data la indemana expozantului este feed-backul primit imediat de la potentialul client in privinta ofertei companiei, ce se coreleaza cu analiza directa a concurentei.

Participarea in calitate de expozant la TNI reprezinta cel mai eficient instrument de marketing imobiliar.In cazul participarii la Targul National Imobiliar (TNI) bugetul necesar in vederea atingerii obiectivelor de marketing este redus, iar doar 3 din avantajele promise sunt:

- Promovarea companiei si a ofertelor imobiliare inaintea evenimentului in mass media de specialitate(minim 50 de canale media conventionale & neconventionale)

- Contact direct cu minim 6.000 de potentiali clienti in perioada expozitiei

- Discutii cu peste 50 de jurnalisti ce deja si-au anuntat prezenta in cadrul manifestarii

80% din expozantii Targului National Imobiliar participa in mod constant la toate editiile evenimentului. Cu trei luni inainte de editia de toamna TNI, 97 din standuri sunt deja ocupate din totalul de 107.

#targ imobiliar 2014, #targ imobiliar toamna 2014, #oferta proprietati imobiliare , #Targ imobiliar