Targ imobiliar Project Expo: Locuinte cu 15.000 de euro

Duminica, 02 Septembrie 2012, ora 14:21
2412 citiri
Targ imobiliar Project Expo: Locuinte cu 15.000 de euro

Targul imobiliar Project Expo va avea loc in perioada 14 - 16 septembrie 2012 in Bucuresti, iar preturile locuintelor vor pleca de la 15.000 de euro, anunta compania Project Expo.

Targul imobiliar va oferi o solutie pentru fiecare dintre cei implicati in piata imobiliara, indiferent daca este vorba de cineva care doreste sa vanda o locuinta sau sa cumpere una, dar si pentru cei care doar doresc sa o amenajeze.

Astfel, in perioada 14-16 septembrie, la Sala Palatului, expozantii vor veni cu oferte speciale si discounturi de pana la 35%. Cei interesati vor gasi locuinte vechi cu preturi care pleaca de la 15.000 euro, precum si apartamente construite din materiale ecologice sau case din lemn.

La targ vor participa 35 de expozanti. In cadrul targului vor fi organizate si o serie de activitati conexe - targuri imobiliare online , conferinte, spectacole, dar si campanii de presa si promovare indoor si outdoor.

Cel mai mare discount anuntat pana in prezent este de 5.000 de euro, fiind oferit de compania Euro-Mansarde pentru ultimele trei apartamente ramase la vanzare, a spus Adina Patilea, brand manager Project Expo.

Targul imobiliar Project Expo este organizat de Project Events si Zero Point Consulting. Accesul vizitatorilor va fi gratuit, pe toata durata targului.

#targ imobiliar Project Expo, #pret locuinte Project Expo, #Project Expo 2012, #targ imobiliar septembrie , #Targ imobiliar