Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Principalele companii imobiliare vor participa la Targului National Imobiliar

Principalele companii imobiliare vor participa la Targului National Imobiliar

Principalele companii imobiliare din Romania vor participa la Targului National Imobiliar (TNI), care se va desfasura la Palatul Parlamentului in porioada 26-28 septembrie, si concep oferte atractive, dar si avantajoase, pentru vizitatorii evenimentului.

Prin intermediul TNI, companiile isi pot indeplini minim 5 obiective de business, respectiv crearea si consolidarea imaginii companiei, pozitionarea pe piata de profil, dezvoltarea activitatii business prin realizarea de parteneriate, demonstrarea performantelor si lansarea de produse si servicii noi intr-un cadru dedicat, respectiv contactul direct cu minim 6.000 de clienti targetati.

Cei patru parteneri ai evenimentului sunt Romania Green Building Council, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Asociatia Imobiliara Romana.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1197 ori
Citeste mai multe despretni companii targ imobiliar