Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Incepe o noua editie a Targului National Imobiliar la Palatul Parlamentului

Incepe o noua editie a Targului National Imobiliar la Palatul Parlamentului

Targul National Imobiliar TNI va reuni 92 de companii expozante care vin in intampinarea clientilor cu oferte de locuinte noi, si vechi, spatii comerciale si terenuri.

Evenimentul se va desfasura in perioada 9-11 mai, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Ofertele imobiliare din Bucuresti prezente exclusiv la TNI pornesc de la valoarea de 16.500 TVA 5% inclus pentru o garsoniera situata in ansamblul Happy Home de pe Soseana Oltenitei, aproape de metrou Dimitrie Leonida si merg pana la 42.761.666 EURO+ TVA pentru un ansamblu de 3 cladiri de birouri categoria A, aflat in insolventa, Swan Office & Technology Park din zona de Nord a Bucurestiului.

La TNI, ofertele imobiliare din provincie pornesc de la pretul de 9.000 EURO TVA inclus pentru garsoniera din Campina, in zona semicentrala.

Printre ansamblurile rezidentiale NOI ce participa in cadrul Targului National Imobiliar din perioada 9-11 MAI se numara: Vista Rezidential Concept, City Point, Vitan Residence 2, Adora Urban Village, GreenVista Residence , Corbeanca Park, 19th Residence, Cubic Residence, Studio Plus Residence, North Lane Residence, Doamna Ghica Plaza, Metropolitan Residence, Hystria Residence, Apollo Residence Berceni, Margelelor 11, Alba Iulia Residence, Brown Residence, New Town Residence, Barcelona Residence, Dream Residence, Militari Residence, Greenfield, Alegria Residence, etc.

Avand in vedere ca nevoia de locuinte se transforma in cerere doar in prezenta finantarii, TNI este singurul eveniment imobiliar la care participa cele mai active institutii financiar- bancare: BRD- GSG, BancPost si BCR.

Vedetele acestei editiei de primavara a TNI se anunta a fi locuintele pentru tineri construite de Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) si proprietatile in insolventa scoase la vanzare!

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) prezinta in cadrul Targului National Imobiliar oferte de locuinte pentru tineri ce pot fi cumparate la valoarea de 326 EURO/mp TVA inclus.

Proprietatile in insolventa sunt acum la mare cautare. Daca in anul 2008 o vila in cadrul complexului American Village Pipera costa intre 200.000 si 400.000 EURO, acum vilele din acelasi ansamblu rezidential pot fi cumparate direct de la lichidator cu preturi cuprinse intre 65.000 EURO si 125.000E EURO+ TVA. Apartamente de vacanta cu vedere la mare in Statiunea Olimp sunt acum accesibile in cadrul TNI cu preturi de la 40.000 EURO +TVA.

Trendul cladirilor verzi a luat amploare si in Romania. Cu scopul de a aduce in atentia publicului si a informa cumparatorii in privinta beneficiilor unei case eficiente din punct de vedere energetic si responsabile fata de mediu, Consiliului Roman pentru Cladiri verzi din Romania (ROGBC) realizeaza in cadrul TNI: Green Home Pavilion. In cadrul Green Home Pavilionse prezinta sisteme si produse pentru case verzi si se ofera consultanta gratuita pentru a economisi bani prin alegerea unei locuinte sustenabile de o calitate superioara.

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, participa la TNI cu o serie de oferte speciale, valabile pana la finalul lunii mai. Vizitatorii care vor achizitiona pana la 31 mai un apartament intr-unul din proiectele Adama finalizate recent in Titan beneficiaza de discount-uri de pana la 8.500 euro/apartament, echivalentul a aproximativ 10%, in functie de modelul apartamentului. Apartamentele de doua camere din Edenia Titan aflate la oferta speciala au suprafete cuprinse intre 49 si 59 mp si preturi de 59.900 euro (TVA inclus), respectiv 69.900 euro (TVA inclus), reduse de la 65.500 euro si 78.500 euro.

Cele mai cautate tipuri de apartamente - cele de doua camere - intra la promotie si in cazul Evocasa Optima II. Unitatile de doua camere pot fi achizitionate aici cu preturi incepand de la 56.900 euro (TVA inclus), reduse de la un pret de lista de 62.900 euro.In cele trei zile ale targului, in cadrul noii campanii de promovare a proiectelor livrate in Titan anul trecut, vizitatorii vor putea sa participe si la o tombola cu premii electrocasnice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1596 ori