Disconturi de pana la 20% la tIMOn

Joi, 18 Martie 2010, ora 23:56
1993 citiri
Disconturi de pana la 20% la tIMOn

Doisprezece expozanti de la tagul imobiliar tIMOn ofera disconturi cuprinse intre 5% si 20%, fata de pretul de stand, timp de sapte zile, iar unul dintre apartamentele cu 2 camere, situat in Bran, a fost achizitionat cu 52.000 euro, fata de pretul de catalog de 68.000 euro.

Apartamentul din Bran, avand o suprafata de 92 metri patrati, este primul vandut in cadrul celei de-a 16-a editii a targului, in cadrul programului "Discount la discount", initiat de tIMOn.

La organizarea ofertei promotionale participa 12 expozanti, care au acceptat sa vanda cate o locuinta la un pret special, mai mic decat cel oferit la stand, pe perioada desfasurarii targului.

"Aceste oferte vin ca un bonus acordat vizitatorilor tIMOn, nu ca o reducere de preturi, ci ca un premiu exclusiv cu durata de doar sapte zile", explica organizatorii.

Astfel, in cadrul programului "Discount la discount" mai sunt disponibile spre vanzare 19 locuinte situate in Bucuresti, Buftea, Sinaia si Bran.

Cea mai ieftina locuinta este o garsoniera de 49,5 metri patrati, din Bran, cu terasa de 12 metri patrati, pentru care vanzatorul cere 37.600 euro.

In schimb, cea mai scumpa locuinta scoasa la vanzare in cadrul ofertei promotionale "Discount la discount" este un duplex intr-o vila din Stefanestii de Jos, cu spatiu verde, terase si doua locuri de parcare gratuite, al carei pret se ridica la 195.000 euro.

Excluzand oferta speciala a celor 12 expozanti, majoritatea dezvoltatorilor care participa la targ ofera reduceri cuprinse intre 2% si 25% celor care se hotarasc sa-si cumpere o locuinta pe perioada targului.

Totodata, potrivit organizatorilor, aproximativ 30% dintre ofertanti vand locuinte cu bucaria gata mobilata. De asemenea, unul dintre dezvoltatorii de la targ ofera o reducere de pana la 10.000 euro, pentru primele 15 case vandute, clientilor care platesc in avans pana la 90% din pretul casei.

Locuintele vizate de oferta fac parte dintr-un ansamblu rezidential situat in localitatea 1 Decembrie, de langa Bucuresti. Preturile caselor expuse spre vanzare la tIMOn variaza intre 390 euro si 2.000 euro pe metru patrat, cele mai scumpe fiind situate in Capitala in apropierea parcului Cismigiu si intr-un ansamblu nou construit, pe Bd. Natiunile Unite.

Pe de alta parte, una dintre firmele de consultanta prezente la targ ofera pe perioada acestuia, in mod gratuit, un serviciu de analiza comparativa, care poate ajuta cumparatorii sa aleaga cea mai buna oferta din piata, in functie de cerintele lor.

"Este primul serviciu de analiza comparativa completa a ofertei de apartamente noi si vechi, grupate pe zone, care va ghida cumparatorii nu spre o locuinta mai scumpa sau mai ieftina, ci spre aceea locuinta perfect adaptata nevoilor lor, pe care sa o aleaga in deplina cunostinta de cauza", sustin reprezentantii firmei de consultanta.

Targul imobiliar tIMOn, aflat la cea de-a XVI-a editie, se desfasoara in perioada 18-21 martie, in Piata Constitutiei, si se intinde pe o suprafata de expunere de 5.000 metri patrati.

Targul reuneste 60 de dezvoltatori, trei agentii imobiliare, o companie de consultanta imobiliara, un broker de credite, o companie de arhitectura, o banca si cinci furnizori de servicii pentru piata imobiliara. Totodata, targul reuneste oferte de locuinte noi si vechi, din Bucuresti si orasele mari din tara, precum si locuinte de vacanta din Cipru, Spania, Turcia sau Bulgaria.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ imobiliar, #timon, #apartamente, #piata imobiliara , #Targ imobiliar