Dau masina mea pentru o casa!

Joi, 16 Iulie 2009, ora 11:01
1639 citiri
Dau masina mea pentru o casa!

Richard al III-lea dadea un regat pentru un cal. In zilele noastre exista posibilitatea de a da o masina pe o casa! Asa suna una dintre variantele oferite la primul targ imobiliar dedicat programului guvernamental “Prima Casa”. Targul Imobiliar PROJECT EXPO va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti si se va desfasura pe perioada a 3 zile, de vineri pana duminica, inclusiv.

Cei interesati vor putea achizitiona locuintele prin programul “Prima Casa”. De asemenea, oferta variaza de la garsoniere, la case de lux in Dubai, Brazilia, Spania.

Expozantii au mai pregatit si cateva surprize pentru vizitatori, acestia urmand sa primeasca in plus pentru achizitionarea unei locuinte, multiple beneficii cum ar fi bonusuri, discounturi sau chiar cadouri! Astfel, unii dezvoltatori au spre vanzare complexuri rezidentiale in care viitorii proprietari pot beneficia de urmatoarele facilitati: centre comerciale, gradinita, banca, piscina acoperita, SPA, jacuzzi, sala de aerobic, sala de fitness, masaj, restaurant, cafe-bar, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Cei care au un autoturism si vor sa-l vanda pentru a achizitiona o casa, pot profita de oferta unuia dintre dezvoltatori, care ofera chiar varianta schimbului locuintei noi cu una veche sau chiar cu masina proprietarului plus diferenta.

Expozantii au luat in calcul chiar si reducerile, astfel incat ele putand ajunge la 14 000 euro, chiar si 18 000 euro. Nici locul de parcare nu este de neglijat, intr-un oras atat de aglomerat ca Bucurestiul, astfel incat unii dintre expozanti ofera ca bonus 2 locuri de parcare.tar

La acest targ imobiliar vor exista bonusuri pentru toata lumea. Asadar, chiar si cei care vor sa gradinareasca sau planteze flori au varianta achizitionarii unui apartament, la care pot primi ca bonus o gradina care poate avea chiar 150 de metri patrati.

Dezvoltatorii au decis sa-i ajute pe viitorii cumparatori, acestia oferindu-le consiliere financiara si sprijin pentru intocmirea documentatiei pentru obtinerea creditelor necesare cumpararii locuintei.

Cei ce se gandesc ca daca vor cumpara un apartament si nu vor mai avea bani si de o masina, pot achizitiona un apartament cu 3 camere, in pretul caruia este inclus si un autoturism Chevrolet.

Orarul de vizitare pentu targ este: vineri si sambata de la 10.00 la 18.00 si duminica, in intervalul orar 10.00 – 17.00.

Pentru mai multe detalii vizitati www.projectexpo.ro.

(Material publicitar)

#casa, #masina, #oferte, #targ , #Targ imobiliar