Cum poti avea o casa cu numai 15.000 de euro

Miercuri, 20 Mai 2009, ora 16:37
3358 citiri
Cum poti avea o casa cu numai 15.000 de euro

Pentru a doua oara in acest an, Targul Imobiliar Project Expo readuce in atentia romanilor o oferta extrem de tentanta. Persoanele interesate vor avea ocazia de a achizitiona o locuinta la pretul de numai 15.000 euro.

De fapt este vorba despre construirea unei vile cu o suprafata de 110 metri patrati, care costa mai putin decat o masina.

Varianta presupune un look modern al locuintei, iar materialele din care este construita pot fi naturale sau traditionale si obtinute prin tehnologii inovatoare.

Aceste materiale sunt rezistente la toate genurile de intemperii si actiuni provocate de mediul inconjurator si pot rezista chiar sute de ani, informeaza un comunicat al organizatorilor targului remis Ziare.com.

De asemenea, rezistenta la un cutremur major este crescuta fata de alte tipuri de constructii.

Genul acesta de constructie are un procent de conductibilitate termica foarte redus, materialele din care este construita casa avand proprietatea de a reduce transmisia caldurii intre doua medii cu temperaturi diferite. Spre exemplu, la o cladire din beton se pierde un volum al caldurii de 10 ori mai mare.

Prin sistemul de izolatie termica scad costurile destinate incalzirii. Finisajele exterioare cuprind tamplarie PVC cu termopan si usa metalica.

Cei interesati pot vizita in perioada 29-31 mai Palatul Copiilor din Bucuresti, unde sunt puse la dispozitie sute de oferte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa, # constructie, # materiale, # preturi, # izolatie termica , #Targ imobiliar