Cel mai bun mix de oferte la Targul Imobiliar Project Expo Exclusiv

Luni, 16 Noiembrie 2009, ora 17:12
1494 citiri
Cel mai bun mix de oferte la Targul Imobiliar Project Expo Exclusiv

In perioada 27- 29 noiembrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti, Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv va oferi vizitatorilor sansa de a lua contact cu cele mai noi oferte prezentate de catre elita dezvoltatorilor imobiliari.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv va aduce un plus de valoare peisajului imobiliar autohton prin reunirea companiilor active si puternice, ce sunt capabile sa reziste chiar si in conjunctura actuala a pietei.

Ultima editie din acest an se bazeaza pe aceleasi ingrediente ce au asigurat succesul fiecarui targ marca Project Expo, avand ca scop impulsionarea fenomenului imobiliar, cat si generarea unor evenimente reusite si apreciate de public.

Reusita consta in realizarea unui mix eficient intre varietatea ofertelor propuse alaturi de preturile cele mai avantajoase, astfel adresandu-se intregului segment de persoane dornice sa achizitioneze o locuinta. Targurile imobiliare aduc un aport real si semnificativ pe piata imobiliara, fiind importante pentru potentialii clienti.

In cadrul unui eveniment de profil, vizitatorii au oportunitatea de a confrunta ofertele tuturor dezvoltatorilor prezenti si apoi de a alege din paleta vasta de oferte ce se pliaza cel mai bine bugetului de care dispun, cat si nevoilor.

Spre deosebire de alte medii, cum sunt showroom-urile sau prezentarile online, targurile prezinta avantajul ca ofera discounturi reale, promotii, cat si oferte imobiliare foarte tentante, ce sunt special concepute pentru zilele evenimentului.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv este locul ideal unde se pot frutifica aceste avantaje, iar persoanele interesate sunt invitate sa acceseze si site-ul www.projectexpo.ro pentru mai multe detalii. 

(material publicitar)

#expo, #imobiliar , #project, #targ , #Targ imobiliar