Apartamentele cu doua camere sunt cele mai cautate la Targul Imobiliar Project Expo

Sambata, 19 Septembrie 2009, ora 19:19
2199 citiri
Apartamentele cu doua camere sunt cele mai cautate la Targul Imobiliar Project Expo

Dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Project Expo au declarat sambata, pentru NewsIn, ca apartamentele cu doua camere sunt cele mai cautate locuinte deoarece ofera spatiu si se incadreaza ca pret in programul Prima Casa, informeaza NewsIn.

"Tendinta este pe programul Prima Casa. Aproximativ 80% din cei care au trecut pe la stand opteaza pentru achizitionare unei locuinte prin acest program. Majoritatea cer apartamente cu doua camere - suprafete mari si care se incadreze ca pret in Prima Casa", a declarat directorul Conimpex Company, Madalina Cheptea.

De asemenea, reprezentantul Domus Stil a declarat ca cei mai multi vizitatori s-au interesat de apartamentele cu doua camere achizitionate prin programul Prima Casa.

"Au fost persoane interesate si de alte forme de finatare, insa Prima Casa este inca in actualitate. Numarul de vizitatori este ridicat. Suntem sase persoane la stand si nu am avut timp sa stam", a spus reprezentantul Domus Stil.

Florentin Neacsu, reprezentantul Premium Imobiliare, a declarat ca fata de editia precedenta prezenta vizitatorilor este mai slaba, iar interesul acestora este diminuat.

"Prezenta este mult mai slaba fata de editia precedenta. In vara, in cel trei zile de targ, am obtinut 10 rezervari, iar acum, in doua zile avem doua rezervari. Cele mai atractive oferte sunt cele pentru apartamentele cu doua camere si pana sau in jurul a 60.000 de euro", a spus acesta.

Potrivit reprezentantilor Project Events, dezvoltatorii imobiliari au redus preturile in medie cu 10-12%, fata de editia precedenta.

Acestia au mai precizat ca in cadrul targului mai sunt prezenti si brokeri de credite, care ii consiliaza pe cei interesati de achizitionarea unui apartament prin programul "Prima Casa". 

„Prețuri nesimțite". Cât au ajuns să plătească turiștii ca să-și întindă cearșaful pe jos, la Mamaia
„Prețuri nesimțite". Cât au ajuns să plătească turiștii ca să-și întindă cearșaful pe jos, la Mamaia
Prețuri explozive în stațiunea Mamaia. Tarifele chiar și pentru „montarea" unui cearșaf pe jos au ajuns să nu mai fie accesibile cetățeanului de rând. Turiştii plătesc, ca la...
#apatamente, #camere, #casa, #preturi, #prima, #targ , #Targ imobiliar

Curs valutar

1 EUR = 4.9690 RON

-0.0014

1 USD = 4.5785 RON

-0.0065
  1. Unul dintre cei mai importanți angajatori din țară dă afară 10% din muncitori. Cum justifică decizia compania cu peste 12.000 de angajați
  2. Ce contează cu adevărat pentru Mark Zuckerberg când caută un nou angajat. Principiul nonconformist la care aderă mai mulți lideri ai companiilor de top din lume
  3. Ministerul care primește peste 100 de milioane de lei extra: ”Pentru susținerea proiectelor incluse în componenta nouă a PNRR”
  4. Românii, la coada clasamentului european în privința anilor de muncă adunați până la pensie
  5. Planificarea financiară pentru o familie tânără: cum se face și ce priorități ar trebui să ai
  6. Navigând în lumea bancară: cum să alegi banca potrivită pentru nevoile tale?