Victoria City Center mai face un pas: Proiectul a obtinut autorizatie de constructie

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 16:00
1950 citiri
Victoria City Center mai face un pas: Proiectul a obtinut autorizatie de constructie

Omul de afaceri canadian Michael Topolinski a obtinut autorizatia de constructie pentru proiectul Victoria City Center, urmand sa aleaga constructorul luna viitoare, inceperea lucrarilor fiind programata pentru iulie.

Deschiderea centrului comercial, inchiriat in proportie de 70% si situat in zona de nord-vest a Bucurestiului, pe fosta platforma Textila Dacia din Bucurestii Noi, este programata pentru octombrie 2015, potrivit unui comunicat al companiei Benevo, detinuta de Topolinski.

Victoria City Center va cuprinde un centru comercial si un turn de birouri cu o suprafata inchiriabila totala de 68.000 metri patrati, avand acces direct la statia de metrou Jiului. Printre chiriasi se numara hipermarketul Cora, H&M, Hervis, C&A, Mango, Deichmann si Koton, Cine Grand cu 8 sali. Centrul va avea un etaj care va cuprinde un spatiu de divertisment si de restaurante, atat in interior, cat si exterior, insumand 12.000 metri patrati. De inchirierea zonei de retail se ocupa compania Colliers.

Proiectul va avea o zona de divertisment in aer liber, care include curse cu franghii, tiroliana, escaladare si rapel la perete, un patinoar si una de interior, cu zona de escaladare dedicata copiilor, la o scara mult mai mare.

Benevo incepe faza de inchiriere a unui spatiu de 16.900 metri patrati pentru turnul de birouri care va include o suprafata aditionala de 3.000 metri patrati de retail conectata la centrul comercial, unde va fi amenajata si o sala de fitness. Turnul de birouri va gazdui 2.000 de angajati.

"Ca urmare a cererii ridicate din prima faza a centrului, Benevo lucreaza deja la faza a II-a a acestuia, care va inseamna un plus de 15.000 metri patrati de retail. Finalizarea turnului Victoria City este programata pentru primul trimestru al anului 2016 si este inchiriata de catre The Advisers Knight Frank", se mentioneaza in comunicat.

Victoria City este dezvoltat de Benevo, in parteneriat cu firma CD Capital, tot cu capital canadian.

Benevo este o companie privata de investitii si dezvoltare in Canada si Romania. Topolinski a preluat anul trecut fabrica de pompe Aversa din Bucuresti, care urmeaza sa fie relocata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autorizatie constructie mall, #proiect Victoria City Center, #centru comercial Bucuresti , #Stiri Imobiliare